Γηροκομείο Βόλου: Σε αναστολή εργασίας δέκα ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι

girokomeio Volou 1

Γηροκομείο Βόλου: Σε αναστολή εργασίας δέκα ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι

 Από σήμερα έχει τεθεί σε ισχύ το μέτρο της αναστολής εργασίας εργαζομένων σε μονάδες φιλοξενίας ηλικιωμένων. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Γηροκομείου Βόλου κ. Παύλο Πάνο που μίλησε στο magnesianews.gr, στο Γηροκομείο Βόλου τέθηκαν σε αναστολή εργασίας δέκα εργαζόμενοι, μισοί νοσηλευτές και μισοί γενικών καθηκόντων.

 Όπως επεσήμανε ο ίδιος δύο – τρεις εργαζόμενοι έχουν επικαλεστεί προβλήματα υγείας και αναμένουν την κρίση της ειδικής επιτροπής που θα εξετάσει τέτοιου είδους περιπτώσεις.

 Στο μεταξύ, η διοίκηση του ιδρύματος είχε κινηθεί πολύ νωρίς για την πλήρωση των θέσεων εργαζομένων που δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν και είχε προκηρύξει την πλήρωση των θέσεων νοσηλευτών , γενικών καθηκόντων και μαγείρων, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, με έδρα τον Βόλο. Σύμφωνα με τον κ. Πάνο ήδη το ενδιαφέρον για εργασία είναι πολύ μεγάλο, με πολλούς να έχουν καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά και βιογραφικά. Τέλος, σημείωσε πως τρεις ηλικιωμένοι που ήταν θετικοί στον κορωνοϊό εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Βόλου.

Πηγή: magnesianews

Total
0
Shares