Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Γιορτή Σταφυλιού στο Μουζάκι – Με μεγάλη επιτυχία για 8η συνεχή χρονιά

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε για 8η συνεχή χρονιά η Γιορτή Σταφυλιού, που διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Μουζακίου υπό την αιγίδα του Δήμου Μουζακίου και σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτισμός-Αθλητισμός-Νεότητα».

Η εκδήλωση έγινε την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017 στον κατάμεστο χώρο της κλειστής Δημοτικής Αγοράς Μουζακίου. Ο κόσμος διασκέδασε με ήχους γνήσιας δημοτικής μουσικής από παραδοσιακή ορχήστρα και γεύτηκε δωρεάν τα υπέροχα σταφύλια και το εξαιρετικό κρασί που παράγει το Μουζάκι και που προσέφεραν απλόχερα οι τοπικοί παραγωγοί. Επίσης προσφέρθηκαν εδέσματα που παρασκεύασαν τα μέλη και οι φίλες του Συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές του Νομού κα. Βράντζα Παναγιώτα και κα. Χρυσούλα Κατσαβριά-Σιωροπούλου, ο Δήμαρχος Μουζακίου και Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Κωτσός Γεώργιος, η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κα Ρούσσα Ελένη, η πρώην Βουλευτής του Νομού κα. Ασημίνα Σκόνδρα, οι Αντιδήμαρχοι Μουζακίου κ. Νώντας Γκινής, κ. Παναγόπουλος Γεώργιος, κ. Καλλιώρας Θωμάς, η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κα. Φανή Τσιρογιάννη, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μουζακίου κ. Νίκος Πούπης, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων και Πρόεδροι Πολιτιστικών Συλλόγων.

Στην εκδήλωση εμφανίστηκαν χορευτικά τμήματα του Αρχαιολογικού Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ» και του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρδίτσας Κέντρο Σπουδής και ανάδειξης του Ελληνικού Πολιτισμού «ΧΟΡΙΑΜΒΟΣ» και εντυπωσίασαν παρουσιάζοντας παραδοσιακούς χορούς του τόπου μας.

Ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, τους τοπικούς παραγωγούς, τα μέλη του Συλλόγου, τους χορηγούς καθώς και το mouzakinews για την προβολή και την κάλυψη της γιορτής.

Με τιμή

Η Πρόεδρος του Συλλόγου
ΦΑΝΗ ΔΑΣΚΑΛΟΥ
Η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου
ΕΛΕΝΗ ΡΟΥΣΣΑ

[supsystic-gallery id=82 position=center]

[supsystic-gallery id=83 position=center]

 




Total
0
Shares
Previous Article

Έχουμε τους ηγέτες που αντέχουμε!!!

Next Article

Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός στο Μοναστήρι του Αγίου Βησσαρίωνος

Related Posts

theologis stefanos karditsa
Διαβάστε περισσότερα

Απάντηση του αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Καρδίτσας κ. Στεφ. Θεολόγη σε ανακοίνωση της Αντιπεριφέρειας Καρδίτσας περί θεματικών πάρκων

Με έκπληξη διαβάσαμε την πρόσφατη απάντηση του γραφείου του αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας