Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Γιώργος Κωτσός: Την 21η Μαΐου επιλέγουμε να πάμε μπροστά και όχι πίσω

kotsos periodeia karditsa

Γιώργος Κωτσός: Την 21η Μαΐου επιλέγουμε να πάμε μπροστά και όχι πίσω

 Τις τοπικές κοινότητες Ανωγείου, Αγίας Παρασκευής, Αμπέλου και Δασοχωρίου επισκέφθηκε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός το απόγευμα της Πέμπτης 20 Απριλίου.

«Τον Ιούλιο του 2019 οι Ελληνίδες και οι Έλληνες επιλέξανε να βγάλουν την Ελλάδα από την μιζέρια και την εσωστρέφεια και να δώσουν τη δύναμη στον Κυριάκο Μητσοτάκη να ξεκινήσει να αλλάζει την Ελλάδα. Την 21η Μαΐου καλούμαστε να επιλέξουμε ακόμη μία φορά αν θέλουμε να πάμε μπροστά, αναπτύσσοντας την Ελλάδα ή αν θέλουμε να πάμε πίσω», τόνισε ο κ. Κωτσός.

Επιπλέον, ο Καρδιτσιώτης Βουλευτής πρόσθεσε ότι παρά τις αλλεπάλληλες κρίσεις τις οποίες κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε όπως η μεταναστευτική, η γεωπολιτική κρίση, η υγειονομική κρίση, η κλιματική κρίση, η πληθωριστική κρίση και η ενεργειακή κρίση, καταφέραμε να κρατήσουμε την Ελλάδα όρθια και να σταθούμε στο πλευρό των πολιτών μας.

Ο κ. Κωτσός δήλωσε πως βλέποντας τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου και αυτή τη θερμή υποδοχή, νιώθει μεγάλη ευθύνη απέναντι σε όλους τους πολίτες και σημείωσε:

«Ήμουν και θα συνεχίσω να είμαι αρωγός σε όλα τα προβλήματα που απασχολούν τη Καρδίτσα μας. Την πόλη την οποία γεννήθηκα, μεγάλωσα, έκανα οικογένεια και επένδυσα τα όνειρα και τις ελπίδες όλης μου της ζωής. Εδώ θα συνεχίσω να ζω την υπόλοιπη ζωή μου, ανάμεσα σας, οπότε θα είμαι εδώ για να δεχθώ την κριτική σας»

«Θέλω να σας ζητήσω για μία ακόμη φορά να με στηρίξετε με τη ψήφο σας και να μου δώσετε ώθηση να συνεχίσω να καταβάλω το μέγιστο των δυνάμεων μου για την ανάπτυξη του Νομού μας, δημιουργώντας ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. Όλοι μαζί, Δίνουμε δύναμη στην Καρδίτσα».

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός θα επισκεφτεί τις κάτωθι Τοπικές Κοινότητες του Νομού Καρδίτσας:

 Σάββατο 22/4: 

Ώρα Τοπική Κοινότητα Τοποθεσία
17.30 Τοπική Κοινότητα Νεράιδας Καφενείο κ. Καραμέτος Γιάννης
18.00 Τοπική Κοινότητα Σαρανταπόρου Πνευματικό κέντρο
18.30 Τοπική Κοινότητα Αμαράντου Καφενεία του χωριού
19.00 Τοπική Κοινότητα Ραχούλας Καφενείο κ. Λιανός Γιώργος



Total
0
Shares
Previous Article
Nikos Androulakis Pasok

Στην Καρδίτσα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης

Next Article
Tsiaras periodeia Argithea

Κώστας Τσιάρας: Η Καρδίτσα επέστρεψε δυναμικά στο κέντρο λήψης αποφάσεων της κεντρικής διοίκησης 

Related Posts