Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Γιώργος Κωτσός: Στηρίζουμε έμπρακτα τον πρωτογενή τομέα

Kwtsos xoria Karditsas 2023

Γιώργος Κωτσός: Στηρίζουμε έμπρακτα τον πρωτογενή τομέα

Το Πρόγραμμα Επισκέψεων του Υποψήφιου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού 17 – 18/5 

«Ο πρωτογενής τομέας παραγωγής αποτελεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης και  μπορει να καταστεί η ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας. Η κυβέρνησή μας στήριξε έμπρακτα αγρότες και κτηνοτρόφους αυτή την τετραετία και θα συνεχίσουμε στην επόμενη, βελτιώνοντας τις συνθήκες παραγωγής και δίνοντας επιπλέον κίνητρα ανάπτυξης στον αγροτοδιατροφικό τομέα» σημείωσε ο Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός κατά τη διάρκεια των επισκέψεων που πραγματοποίησε στις Τοπικές Κοινότητες Αγίας Τριάδας, Καλογριαννών, Οικισμό Κόρδας, Μαραθέας, Πεδινού και Προαστίου.

Ο κ. Κωτσός επεσήμανε ότι η Ελλάδα και κυρίως η περιοχή μας στηρίζεται στον πρωτογενή τομέα παραγωγής με τον πλούσιο κάμπο που διαθέτει. Θέλουμε οι νέοι να ασχοληθούν με τα χωράφια , θέλουμε οργανωμένα συνεταιριστικά σχήματα όπου είναι δυνατόν και εξωστρέφεια στην παραγωγή. Στη διάρκεια της θητείας μας δόθηκαν αποζημιώσεις για λιπάσματα, για ζωοτροφές, για οπορωκηπευτικά και αποζημιώσεις λόγω της Ουκρανικής κρίσης. Επίσης, μειώσαμε τον ειδικό φόρο κατανάλωσης στο πετρέλαιο, πετύχαμε την αναστολή του φόρου επιτηδεύματος και μειώσαμε κατά 50% τη φορολόγηση των αγροτών στα συνεταιριστικά σχήματα.

Επιπλέον, ο Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε ότι η κυβέρνησή μας πιστεύει στον εκσυγχρονισμό του πρωτογενή τομέα παραγωγής και στις ικανότητες αυτών των ανθρώπων.

«Ο πρωτογενής τομέας παραγωγής αποτελεί την ατμομηχανή ανάπτυξης της Ελληνικής οικονομίας.  Η προστασία του περιβάλλοντος με την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή, η τόνωση του γεωργικού εισοδήματος με τη συνολικότερη ανάπτυξη των αγροτικών περιοχών, η προστασία των αγροτικών προϊόντων της ελληνικής γης και η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της ανταγωνιστικότητας του πρωτογενή τομέα αποτελούν τους βασικούς στόχους της Κυβέρνησης μας όσον αφορά. Το αγροτικό επάγγελμα πρέπει να είναι  βιώσιμο  και γι’ αυτό όλοι μαζί προχωράμε τολμηρά, σταθερά μπροστά με αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας», ολοκλήρωσε ο κ. Κωτσός.

Πρόγραμμα Επισκέψεων Γιώργου Κωτσού, Υποψήφιου Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Νομού Καρδίτσας

Ο Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός θα επισκεφτεί τις κάτωθι Τοπικές Κοινότητες του Νομού Καρδίτσας:

Τέταρτη 17/5: 

Ώρα Τοπική Κοινότητα  Τοποθεσία 
19.30 Τοπική Κοινότητα Αρτεσιανού Κατάστημα κ. Νταμκαρέλος
20.30 Τοπική Κοινότητα Μασχολουρίου Καφενείο κ. Τσόγκας
21.00 Δημοτική Κοινότητα Σοφάδων Καφενείο κ. Μπλάνης

Πέμπτη 18/5: 

Ώρα Τοπική Κοινότητα Τοποθεσία
19.30 Δημοτική Κοινότητα Καρδιτσομαγούλας Καφενείο κ. Πανάγος
20.30 Τοπική Κοινότητα Καλυβακίων Καφενείο κ. Πράπας
21.00 Δημοτική Κοινότητα Παλαμά Καφενείο ”Τιτάνιον”



Total
0
Shares
Previous Article
Kwtsos kentriki omilia Mouzaki slide

Ομιλία του Γιώργου Κωτσού υποψήφιου Βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία για το ν. Καρδίτσας στο Μουζάκι

Next Article
Asimnina Skondra xoria 2023 Karditsa

Α. Σκόνδρα: Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε με κριτήριο την σοβαρότητα και την ουσία

Related Posts

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Ξεκινούν οι διαδικασίες διαβούλευσης για την ΟΧΕ Πολιτιστικών - Τουριστικών Διαδρομών - Ανοικτή Πρόσκληση για τις Ημερίδες Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για την Π.Π. 2021-2027

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για…