Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Γιώργος Κωτσός: Ψηφιακή επανάσταση στη χώρα μας, το κράτος αλλάζει Αιώνια

Kotsos Livanios

Γιώργος Κωτσός: Ψηφιακή επανάσταση στη χώρα μας, το κράτος αλλάζει Αιώνια

Συνάντηση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού με τον με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης αρμόδιο για τις τηλεπικοινωνίες και για το κτηματολόγιο κ. Θεόδωρο Λιβάνιο

Τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης αρμόδιο για τις τηλεπικοινωνίες και για το κτηματολόγιο κ. Θεόδωρο Λιβάνιο επισκέφθηκε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός και είχε μακρά συζήτηση μαζί του για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους μας.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν θέματα που αφορούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας μας και η πολύ μεγάλη προσφορά ψηφιακών υπηρεσιών τις οποίες είδαν οι πολίτες να εφαρμόζονται τα τελευταία 2,5 χρόνια.

Η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στη Δημόσια Διοίκηση έχει περιορίσει σε σημαντικό βαθμό τη γραφειοκρατία και διευκολύνει κατά πολύ τη ζωή των πολιτών κυρίως στις συναλλαγές του με το κράτος, με τις τράπεζες κλπ, σημείωσε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κωτσός στον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Ο κ. Λιβάνιος ενημέρωσε τον Καρδιτσιώτη βουλευτή για την επικείμενη μεταρρύθμιση όπου θα εφαρμοστεί ο μοναδικός αριθμός για πολίτη που θα αντικαταστήσει όλους τους άλλους κωδικούς όπως ΑΜΚΑ, ΑΦΜ κλπ.

Επίσης, αναλύθηκαν και ζητήματα που αφορούν το κτηματολόγιο καθώς αποτελεί στοίχημα για την κυβέρνηση η ολοκλήρωση αυτού του σημαντικού εργαλείου.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός δήλωσε:

«Από την πρώτη στιγμή που η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας μας, γνωρίζαμε πως ο ψηφιακός μετασχηματισμός των υπηρεσιών του κράτους αποτελεί ένα αρκετά απαιτητικό έργο και ότι προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας θα χρειαζόταν σκληρή δουλειά και σωστό σχεδιασμό. Συναντήθηκα σήμερα με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης αρμόδιο για τις τηλεπικοινωνίες και για το κτηματολόγιο κ. Θεόδωρο Λιβάνιο και συζητήσαμε για τη σημαντική δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία 2,5 χρόνια. Τα ψηφιακά άλματα τα οποία έχει κάνει η ελληνική δημόσια διοίκηση φάνταζαν αδύνατα πριν από κάποιο χρονικό διάστημα. Συνεχίζουμε το έργο μας, μειώνοντας τη γραφειοκρατία και κάνοντας τη ζωή των πολιτών ευκολότερη»




Total
0
Shares
Previous Article
plastira simvasi mouseio

Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο «Υπαίθριο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης» Δήμου Λίμνης Πλαστήρα συνολικού προϋπολογισμού 240.000€

Next Article
HPV 1 3

Ενημερωτική καμπάνια της αντικαρκινικης εταιρείας για τον HPV