Γιώργος Κωτσός: Όλοι μαζί, στις επόμενες εκλογές επιλέγουμε το μέλλον που μας αξίζει

Share

Γιώργος Κωτσός: Όλοι μαζί, στις επόμενες εκλογές επιλέγουμε το μέλλον που μας αξίζει

Το πρόγραμμα του Υποψήφιου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού 4/6

«Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου που βρίσκονται μπροστά μας είναι οι σημαντικότερες των τελευταίων δεκαετιών και αυτό διότι έχουμε την ευκαιρία ως χώρα για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια και έπειτα από μία πετυχημένη τετραετία να προχωρήσουμε σε ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις και να αλλάξουμε ριζικά την πατρίδα μας. Θέλουμε να συνεχίσει η χώρα μας να βαδίζει μπροστά να βαδίζει σταθερά και τολμηρά», σημείωσε ο Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός κατά τη διάρκεια των επισκέψεων που πραγματοποίησε στη Δημοτική Ενότητα Μουζακίου και στη συνέχεια στις Τοπικές Κοινότητες Μαγουλίτσας και Μαυρομματίου.

Στη Δημοτική Ενότητα Μουζακίου ο κ. Κωτσός συναντήθηκε με στελέχη της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας και συμμετείχε μαζί με τη ΔΕΕΠ Καρδίτσας και τη Δημ.Το. Μουζακίου στην ενημέρωση των εκλογικών αντιπροσώπων ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

«Στις εκλογές της 21ηςΜαΐου, η Νέα Δημοκρατία κατέγραψε ένα ιστορικό αποτέλεσμα το οποίο ήταν αποτέλεσμα όλων μας. Χάρη στην ατομική προσπάθεια της καθεμιάς και του καθενός από εμάς πετύχαμε μία σημαντική και σπουδαία νίκη. Εξαιτίας όμως της απλής αναλογικής του ΣΥΡΙΖΑ καλούμαστε να βάλουμε και πάλι τα δυνατά μας και να γεμίσουμε εκ νέου την κάλπη στις εκλογές της 25ης Ιουνίου καθώς η αυτοδυναμία δεν είναι και δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη από κανέναν», υπογράμμισε ο κ. Κωτσός.

Ο κ. Κωτσός ευχαρίστησε προσωπικά όλους τους εκλογικούς αντιπροσώπους για το ρόλο που διαδραματίσανε στις προηγούμενες εκλογές και τους κάλεσε με τον ίδιο τρόπο να συμμετέχουν στις εκλογές της 25ης Ιουνίου διαφυλάσσοντας το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Ο ρόλος σας είναι ιδιαίτερα σημαντικός για την παράταξη μας ιδιαίτερα σε τόσο κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις. Οι επόμενες εκλογές είναι αυτές που θα καθορίσουν το πώς θα κυβερνηθεί η χώρα. Όλοι μαζί συνεχίσουμε την κοινή μας προσπάθεια, ζητώντας από τους πολίτες να επικυρώσουν μια ισχυρή εντολή για αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη», ολοκλήρωσε ο Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός.

Πρόγραμμα Επισκέψεων Γιώργου Κωτσού, Υποψήφιου Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Νομού Καρδίτσας

Ο Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός θα πραγματοποιήσει τις κάτωθι επισκέψεις: 

Κυριακή 4/6:  

ΏραΤοπική ΚοινότηταΤοποθεσία
12.00Τοπική Κοινότητα ΚαταφυγίουΚαφενείο κ. Φράγκος
19.00Τοπική Κοινότητα ΛεονταρίουΚαφενείο κ. Ευθυμίου
20.00Τοπική Κοινότηα ΑνάβραςΣτα καφενεία του χωριού
21.00Τοπική Κοινότητα Δαφνοσπηλιάς

Δείτε επίσης