Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Γιώργος Κωτσός: «Όλοι μαζί, δίνουμε δύναμη στην Καρδίτσα»

Kotsos kopi pitas 2023 1

Γιώργος Κωτσός: «Όλοι μαζί, δίνουμε δύναμη στην Καρδίτσα»

«Όλοι μαζί, δίνουμε δύναμη στην Καρδίτσα»

  • Τόνισε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός στην κοπή πίτας του πολιτικού του γραφείο στο ξενοδοχείο Κιέριον

«Χιλιάδες ευχαριστώ σε όλες και όλους εσάς» είπε ο Καρδιτσιώτης Βουλευτής στους συντοπίτες του που βρέθηκαν το Σάββατο το απόγευμα στην κοπή πίτας του πολιτικού του γραφείου στο ξενοδοχείο Κιέριον.

Το ξενοδοχείο Κιέριον αλλά και οι γύρω δρόμοι ήταν ασφυκτικά γεμάτοι από το πλήθος κόσμου που έσπευσε να τιμήσει τον κ. Κωτσό. Ο Βουλευτής του Νομού Καρδίτσας έδωσε ξεκάθαρο σύνθημα νίκης της Νέας Δημοκρατίας και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις κρίσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η χώρα τα τελευταία χρόνια, τις οποίες αντιμετώπισε με απόλυτη επιτυχία. Παράλληλα ευχαρίστησε τον κόσμο για τη δύναμη που του έδωσε όλα αυτά τα χρόνια και τον τίμησε με την ψήφο του. Επιπλέον, τόνισε ότι θα συνεχίσει με όλη του τη δύναμη να δίνει μάχες μέσα στη Βουλή με τοποθετήσεις, ερωτήσεις και αναφορές, όσο και με επαφές με κυβερνητικούς παράγοντες προωθώντας ζητήματα που απασχολούν τους Καρδιτσιώτες και την περιοχή μας.

Την εκδήλωση του κ. Κωτσού τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας ο οποίος ανέδειξε την πολιτική δραστηριότητα του Καρδιτσιώτη Βουλευτή μέσα στη Νέα Δημοκρατία, στην Αυτοδιοίκηση και στη κοινοβουλευτική του θητεία.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγής για τον αστυνομικό που έφυγε από τη ζωή εν ώρα υπηρεσίας, για τους 2 πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας και για τα θύματα του φονικού σεισμού Τουρκίας και Συρίας.

Ειδικότερα, ο κ. Κωτσός δήλωσε:

«Η Καρδίτσα είναι ο τόπος που γεννήθηκα, μεγάλωσα, έκανα οικογένεια και επένδυσα τα όνειρα και τις ελπίδες όλης μου της ζωής. Υπηρέτησα και συνεχίζω να υπηρετώ το νομό μας με μεράκι, αγάπη και διάθεση προσφοράς.

Έτσι, τα τέσσερα χρόνια που με τιμήσατε με την ψήφο σας να σας εκπροσωπήσω στο ελληνικό κοινοβούλιο έδωσα όλες μου τις δυνάμεις, τόσο μέσα στη Βουλή με τοποθετήσεις ερωτήσεις και αναφορές όσο και με επαφές με κυβερνητικούς παράγοντες, προώθησα ζητήματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας και την περιοχή μας.

Την Καρδίτσα μας που δοκιμάστηκε από το πρωτόγνωρο φαινόμενο του ΙΑΝΟΥ, δημιουργώντας τεράστια προβλήματα σε επιχειρήσεις οικίες αγροκτηνοτροφικές μονάδες και υποδομές.

Η κυβέρνηση μας όμως αντέδρασε άμεσα και με προσωπική παρέμβαση του πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη, που από την πρώτη στιγμή ήρθε ο ίδιος στο νομό μας, αποδέσμευσε όλους τους απαραίτητους πόρους για  αποζημιώσεις και αποκαταστάσεις.

Παράλληλα, δρομολογήθηκε μία σειρά από σημαντικά έργα που αλλάζουν την φυσιογνωμία του κάμπου δίνοντας νέες προοπτικές στους αγρότες μας που αποτελούν την ατμομηχανή ανάπτυξης του νομού μας.

Ο πρωθυπουργός μας υιοθέτησε και το στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης των ορεινών περιοχών που του παρουσίασα πέρυσι το Μάρτιο και το εξέλιξε σε ειδικό αναπτυξιακό πρόγραμμα 90 εκατομμυρίων € για Αργιθέα και Λίμνη Πλαστήρα.

Η Ελλάδα αλλάζει, η Καρδίτσα προχώρα με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία στο αύριο.

Η Καρδίτσα μας για όλους εμάς που ζούμε εδώ και επενδύσαμε τη ζωή μας σε αυτόν εδώ τον τόπο αλλά και για τους απόδημους μας αξίζει το καλύτερο και θα το έχει.

Όλοι μαζί δίνουμε δύναμη στην Καρδίτσα!»

Kikilias Kotsos kopi pitas 2023 1

kotsos kopi2 kotsos kopi




Total
0
Shares
Previous Article
kopi pitas syriza mouzakiou 2023

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μουζακίου

Next Article
prosklisi mouzaki emporikos leader

Ανοικτή Δημόσια Διαβούλευση για το σχεδιασμό του νέου LEADER 2023-2027 στο Μουζάκι

Related Posts