Γιώργος Κωτσός: Η πολιτική σταθερότητα αποτελεί μονόδρομο για την πρόοδο της Πατρίδας μας

kotsos periodeia karditsa 2023 222

Γιώργος Κωτσός: Η πολιτική σταθερότητα αποτελεί μονόδρομο για την πρόοδο της Πατρίδας μας

Το Πρόγραμμα Επισκέψεων του Υποψήφιου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού 1 – 2/5

«Τα 4 χρόνια της διακυβερνήσεως μας, δημιουργήθηκαν σχεδόν 300.000 νέες θέσεις εργασίας και η εθνική μας οικονομία αναβαθμίστηκε 12 φορές. Η Ελλάδα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα σε ορίζοντα τετραετίας και αποτελεί επιτακτική ανάγκη ισχυρής εκπροσώπησης της χώρας μας διεθνώς», τόνισε ο Γιώργος Κωτσός κατά τη διάρκεια των επισκέψεων που πραγματοποίησε στις Τοπικές Κοινότητες Μέλισσας, Πτελοπούλας, Σταυρού, Αγίου Θεοδώρου, Καρποχωρίου, Μορφοβουνίου, Λαμπερού, οικισμού Αγίου Αθανασίου Λαμπερού, Καταφυγίου, Καστανιάς, οικισμό Μούχας, Καροπλεσίου, Μαυραχάδων, Λουτρού, Θραψιμίου και Κέδρου.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κωτσός έδωσε ισχυρό μήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις επικείμενες εκλογές σημειώνοντας ότι ο Ελληνικός λαός αναγνωρίζει τα όσα προσέφερε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη από τον Ιούλιο του 2019 μέχρι και σήμερα.

«Η Ελλάδα πλέον είναι πρωταγωνίστρια την Ευρώπη, παρουσιάζει δυναμικό ρυθμό ανάπτυξης αλλά και τη μεγαλύτερη μείωση της ανεργίας και του δημόσιου χρέους στην ήπειρο. Παράλληλα, καταγράφουμε συνεχή ρεκόρ σε επενδύσεις και σε εξαγωγές, η κοινωνία μας πληρώνει χαμηλότερους φόρους και ΕΝΦΙΑ, καταργήσαμε την Εισφορά Αλληλεγγύης και ενισχύουμε συνεχώς τους ασθενέστερους. Η Νέα Δημοκρατία θα πάρει ισχυρή εντολή συγκρότησης κυβέρνησης από τον Ελληνικό λαό καθώς είναι η μόνη παράταξη η οποία μπορεί να εξασφαλίσει καθαρή προοπτική στην πορεία της χώρας μας με καθαρές λύσεις στην ηγεσία της», ολοκλήρωσε ο κ. Κωτσόςαπό την τοπική κοινότητα Κέδρου όπου τον υποδέχθηκε πλήθος κόσμου. 

kotsos periodeia karditsa 2023 223

Πρόγραμμα Επισκέψεων Γιώργου Κωτσού, Υποψήφιου Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Νομού Καρδίτσας 

Ο Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός θα επισκεφτεί τις κάτωθι Τοπικές Κοινότητες του Νομού Καρδίτσας:

Δευτέρα 1/5:

Ώρα Τοπική Κοινότητα Τοποθεσία
19.00 Τοπική Κοινότητα Βαθυλάκκου Καφενείο κ. Αναγνωστοπούλου
19.30 Τοπική Κοινότητα Αηδονοχωρίου Καφενείο κ. Θέος
20.00 Τοπική Κοινότητα Ρεντίνας Καφενείο κ. Κούτρας
20.30 Τοπική Κοινότητα Λουτροπηγής Καφενείο κ. Τζαμάρας

Τρίτη 2/5:

Ώρα Τοπική Κοινότητα Τοποθεσία
19.00 Τοπική Κοινότητα Ασημοχωρίου Καφενείο κ. Γαλλής
19.30 Τοπική Κοινότητα Αχλαδέας Καφενείο κ. Ξερακιάς
20.00 Τοπική Κοινότητα Λεονταρίου Καφενείο κ. Ευθυμίου
20.30 Τοπική Κοινότηα Ανάβρας Καφενείο κ. Παπαστυλιανός

kotsos periodeia karditsa 2023 225 kotsos periodeia karditsa 2023 224

 
Total
0
Shares