Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Γιώργος Κωτσός: «Αχελώος και σήραγγα του Τυμπάνου έργα ζωής για Αργιθέα και Καρδίτσα» 

Kwtsos Argithea

Γιώργος Κωτσός: «Αχελώος και σήραγγα του Τυμπάνου έργα ζωής για Αργιθέα και Καρδίτσα» 

Το Πρόγραμμα Επισκέψεων του Υποψήφιου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού 8 – 9 – 10/5

«Η σήραγγα Τυμπάνου είναι ένα έργο ζωτικής σημασίας, μια σημαντική υποδομή,  όχι μόνο για την περιοχή της Αργιθέας , αλλά για ολόκληρο τον Νομό μας», τόνισε ο Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός κατά την διάρκεια των επισκέψεων που πραγματοποίησε στις Τοπικές Κοινότητες Ανθηρού, Καρυάς, Μεσοβουνίου, Θερινού, Αργιθέας, Οξυάς, Λαζαρίνας, Καππά, Ελληνοπύργου, Αμυγδαλής και Ελληνοκάστρου.

«Όταν ήμουν Δήμαρχος Αργιθέας, έγινε η χρηματοδότηση της μελέτης αρχικά με 200 εκατομμύρια ευρώ η οποία έχει ολοκληρωθεί. Το έργο αυτό θα βγάλει οριστικά από την απομόνωση την Αργιθέα και θα προσφέρει στους Καρδιτσιώτες και γενικότερα στους Δυτικοθεσσαλούς κατοίκους, μια απολύτως ασφαλή, σύγχρονη οδική διέξοδο στη γειτονική περιφέρεια της Ηπείρου», σημείωσε ο κ. Κωτσός.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός έθιξε επίσης και το ζήτημα της μερικής μεταφοράς νερών από τον Αχελώο ποταμό προς τη λεκάνη απορροής του Πηνειού ποταμού.

Ο κ. Κωτσός τόνισε πως το συγκεκριμένο έργο αποτελεί τη μόνη αξιόπιστη λύση στο υδατικό πρόβλημα της Θεσσαλίας, καθώς ιδιαίτερα φέτος το ζήτημα ήταν δραματικό με τον Πηνειό να παρουσιάζει σημάδια παντελούς έλλειψης νερού.

«Είναι επιβεβλημένο να ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο έργο, καθώς έχουν δαπανηθεί περίπου 650 εκ. ΕΥΡΩ Εθνικών Πόρων μέχρι σήμερα. Έτσι όπως παραμένουν τα ημιτελή έργα εγκυμονούν τεράστιο κίνδυνο. Σε παλαιότερη έντονη βροχόπτωση στη λεκάνη του Αχελώου, παραλίγο η εκτροπή να γίνει μόνη της, καθώς το νερό έφτασε μόλις μισό μέτρο από το χείλος της σήραγγας εκτροπής και αν το φαινόμενο συνεχιζόταν για μικρό χρονικό διάστημα, τα νερά μέσω αυτής θα ερχόταν προς το Μουζάκι με δραματικές συνέπειες για την ευρύτερη περιοχή», ολοκλήρωσε ο κ. Κωτσός.

Πρόγραμμα Επισκέψεων Γιώργου Κωτσού, Υποψήφιου Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Νομού Καρδίτσας

Ο Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός θα επισκεφτεί τις κάτωθι Τοπικές Κοινότητες του Νομού Καρδίτσας:  

Δευτέρα 8/5:

Το απόγευμα της Δευτέρας ο κ. Κωτσός θα πραγματοποιήσει ομιλίες σε Λάρισα και Βόλο.

Ειδικότερα:

  • Βόλος

Ξενοδοχείο: DomotelXenia

Διεύθυνση: Πλαστήρα 1, Βόλος

Ώρα: 19.30

  • Λάρισα

Ξενοδοχείο: GrecotelImperial

Διεύθυνση: Φαρσάλων 182, Λάρισα

Ώρα: 21.00 

Τρίτη 9/5: 

Ώρα Τοπική Κοινότητα Τοποθεσία
19.00 Τοπική Κοινότητα Δρακότρυπας Καφενείο κ. Χαρίσης
19.30 Τοπική Κοινότητα Βατσουνιάς Καφενείο κ. Κελεπούρης
20.00 Τοπική Κοινότητα Πορτής Καφενείο κ. Τριανταφύλλου
20.30 Τοπική Κοινότητα Ανθοχωρίου Καφενείο κ. Μπαΐράμης
21.00 Τοπική Κοινότητα Κρυοπηγής Καφενείο κ. Αναγνώστου

Τετάρτη 10/5:

Το απόγευμα της Τετάρτης ο κ. Κωτσός θα πραγματοποιήσει ομιλία στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα:

Ξενοδοχείο: MediterraneanPalace

Διεύθυνση: Σαλαμίνος 3, Θεσσαλονίκη

Ώρα: 19.30




Total
0
Shares
Previous Article
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα Πέμπτη στις σήραγγες των Τεμπών

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. από την Τρίτη 9/5

Next Article
Σωτ. Παπαγεωργίου: Στους «χαμένους» τα Καρδιτσιώτικα αθλητικά ερασιτεχνικά σωματεία - Εκ νέου κίνδυνος λουκέτου σε υποκαταστήματα Τραπεζών στον πολύπαθο Νομό Καρδίτσας - Σωτήρης Παπαγεωργίου: «Ταφόπλακα» για τον ελεύθερο επαγγελματία το νέο φορολογικό! - Σωτήρης Παπαγεωργίου: Αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος στη Θεσσαλία - Σωτήρης Παπαγεωργίου: Υψίστης σημασίας ο ερχομός της Ιράτσε Γκαρσία στην Καρδίτσα Πρόγραμμα επισκέψεων του Υποψήφιου Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ν. Καρδίτσας Σωτήρη Παπαγεωργίου για την Παρασκευή 12/5

Πρόγραμμα επισκέψεων Παπαγεωργίου Σωτήρη, Υποψήφιου Βουλευτή ΠΑΣΟΚ, Νομού Καρδίτσας για την Τρίτη 9/5 

Related Posts