Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Γιώργος Κωτσός: 778.727€ την ερχόμενη εβδομάδα σε 712 Δικαιούχους λόγω Ιανού

Γιώργος Κωτσός: 778.727€ την ερχόμενη εβδομάδα σε 712 Δικαιούχους λόγω Ιανού

Γιώργος Κωτσός: 778.727€ την ερχόμενη εβδομάδα σε 712 Δικαιούχους λόγω Ιανού

Συνάντηση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νόμου Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού με τον Γενικό Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής κ. Χρήστο Τριαντόπουλο

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νόμου Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός πραγματοποίησε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής κ. Χρήστο Τριαντόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Κωτσός ενημερώθηκε από τον κ. Τριαντόπουλο σχετικά με την πορεία των πληρωμών που αφορούν πληγέντες πλημμυροπαθείς κατοίκους του Νόμου Καρδίτσας.

Αναλυτικότερα, ο Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής ενημέρωσε τον Καρδτσιώτη Βουλευτή πως μέχρι στιγμής έχουν αποζημιωθεί με προκαταβολές σε ποσοστό 20%, 1641 δικαιούχοι, στους οποίους έχει καταβληθεί ποσό αξίας 6.934.815 €. Επιπλέον, ο κ. Τριαντόπουλος ανέφερε στον κ. Κωτσό πως την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να καταβληθεί σε 712 δικαιούχους ποσό αξίας 778.727 €.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Κωτσός ευχαρίστησε τον κ. Τριαντόπουλο και σημείωσε πως από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε ο «Ιανός» στην Καρδίτσα, η Κυβέρνηση, στάθηκε ως σύμμαχος δίπλα στην πλευρά των πληγέντων. Συγκεκριμένα ανέφερε πως στην Περιφέρεια Θεσσαλίας χορηγήθηκε, μέσω έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης, το ποσό των 5.000 ευρώ σε 7.630 φυσικά πρόσωπα και το ποσό των 8.000 ευρώ σε 3.080 επιχειρήσεις.

 




Total
0
Shares
Previous Article
Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοιού στις Κινητές Μονάδες της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της 5ης ΥΠΕ

Κινητή μονάδα εμβολιασμών στην Αργιθέα την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Next Article
Agorastos sxedia erga

Μελέτες για τη βελτίωση το δρόμου Καρδιτσομάγουλα – Αγία Τριάδα και την κατασκευή γεφυρών σε Μέγα Ποταμό και ρέμα Βουβουλίνας

Related Posts