Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΛΛΟΣ, ο αξεπέραστος Ανθηριώτης-Αργιθεάτης Ηθοποιός & Σκηνοθέτης!!!

gallos

Γράφει ο Μενέλαος Παπαδημητρίου

Βραδιά αφιερωμένη στο θέατρο η αποψινή και στον αγαπημένο μας ανεψιό ΓΙΩΡΓΟ ΓΑΛΛΟ, <<το Μιλτιάδη Σεβαστό στις Άγριες Μέλισσες>>, <<τον παπα-Αργύρη στον Αστέρα Ραχούλας>>, τον καταξιωμένο ηθοποιό και σκηνοθέτη σε πλείστους άλλους ρόλους!!!

Με τη σύζυγό μου Εύη παρακολουθήσαμε στο Εθνικό Θέατρο την παράσταση <<Ξύπνα Βασίλη>> του Δημήτρη Ψαθά όπου θαυμάσαμε τις θεατρικές ικανότητές τους και τον καταχαρήκαμε ως πρωταγωνιστή!!!

Και βέβαια η χαρά μας περίσσεια όταν τον συναντήσαμε, μετά την παράσταση, στα καμαρίνια όπου τα είπαμε και φωτογραφηθήκαμε μαζί του αναμνηστικά. Κι η δική του χαρά ισοϋψής!!!

Για μας ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΛΛΟΣ είναι πρώτα Χωριανός (γιος του Κώστα Αθανασίου Γάλλου από τους Αγίους Αποστόλους Ανθηρού Αργιθέας – από τους Αγίους Τόπους όπως έλεγε ο αξέχαστος Παύλος Γάλλος, αδερφός του πατέρα του), συγγενής και που τον έχουμε στην καρδιά μας, τον καμαρώνουμε αφού αν και μεσουρανεί παραμένει απλός, γλυκομίλητος, σε κερδίζει και σε κρατά κοντά του!!!

Μερικές από τις θέσεις που έχει εκφράσει είναι:

“Αυτό που με απασχολεί είναι όχι το αν είμαι ο καλύτερος ηθοποιός, αλλά το πώς θα γίνω καλύτερος ηθοποιός”.

“Θέλω να είμαι παρών στην ανατροφή των παιδιών μου και όχι πατέρας/τουρίστας. Άρα τα διπλά ή τριπλά προγράμματα στη δουλειά μου δεν είναι πια εφικτά”.

Θέσεις που δείχνουν προσγειωμένο άνθρωπο της Θεατρικής Τέχνης και οδεύοντα με αρχές και αξίες στέρεες στη ζωή του και στο λειτούργημά του!!!

Ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του και ξεχωριστά στους μαθητές του που μετά την παράσταση τον περιστοίχισαν για να πάρουν ό,τι δεν πήραν από τη σκηνή!!!

Οι λόγοι αυτοί με κάνουν να του αφιερώσω και 2η ανάρτηση!!!

Αγαπημένε μας ΓΙΩΡΓΟ πάντα γερός και δυνατός για να δώσεις όσα περισσότερα στο Θέατρο και στον Κινηματογράφο και δι’ αυτών στην Κοινωνία μας!!!

 Οι Ανθηριώτες – Αργιθεάτες νιώθουμε περηφάνια για σένα!!!

Μενέλαος Παπαδημητρίου
48992217358 18e075ca48 b
48992761716 73812c1714 b
48992958577 98c9dba016 b



Total
0
Shares
Previous Article
ygron pur m

Ο αρχηγός του ΑΟ Κρανέας παρέθεσε δείπνο στους συμπαίχτες του

Next Article
enotiki protovoulia

Ομόφωνα δεκτή από το Δ.Σ. Δ. Μουζακίου η πρόταση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας για τη βελτίωση του επαρχιακού οδικού δικτύου

Related Posts