Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Για ακόμη μία φορά Κυπελλούχος ο ΣΠΑΚαρδίτσας

 

Μετά από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με την Α.Ε.Λάρισας, ο Σ.Π.Α.Καρδίτσας κατέκτησε για μια ακόμη φορά το κύπελλο της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου σε ουδέτερο γήπεδο, στο Κλειστό Γήπεδο του Παλαμά, και από το πρώτο κιόλας σετ η ομάδα της Καρδίτσας φάνηκε ότι ήταν αποφασισμένη να μην αφήσει στους αντιπάλους περιθώρια να κατακτήσουν ούτε ένα σετ.

Καλή ψυχολογία αλλά και άριστη συνεργασία μεταξύ των παικτών, πάθος για τη νίκη και αγωνιστικότητα ήταν τα χαρακτηριστικά της ομάδας μας, τα οποία αποζημίωσαν τους φιλάθλους της (και κυρίως τους αθλητές-αθλήτριες όλων των τμημάτων του Σ.Π.Α.Κ.) που βρέθηκαν στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν μαζί με τους παίκτες μετά το τέλος του αγώνα την κατάκτηση του κυπέλλου.

Συγκεκριμένα, στα δύο πρώτα σετ ο Σ.Π.Α.Κ. ήταν σταθερά μπροστά στο σκορ με διαφορά που συνεχώς αυξανόταν και έφτασε έως και τους 7 πόντους. Στην αρχή του 3ου σετ η ομάδα της Λάρισας προσπάθησε να αντιδράσει και κατάφερε να προηγηθεί, χωρίς όμως αυτό να πτοήσει τους παίκτες μας, οι οποίοι πετυχαίνοντας ένα σερί 8 πόντων κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους ξανά και να κατακτήσουν τελικά και το τρίτο σετ με ακόμη μεγαλύτερη διαφορά από τα δύο πρώτα.

Πολλά μπράβο στον προπονητή και στους παίκτες !!!!!!!!

ΤΑ ΣΕΤ: 25-18, 25-18, 25-16

Σ.Π.Α.Κ. (Φ. Αλεξίου): Φατόλας Δ., Ρεζκ Ι., Σφακιανάκης Κ., Χειμωνέττος Κ., Μαλλιώρας Α., Θάνος Αν., Αλεξίου Αθ., Παπαγεωργίου Αν., Γεωργίου Ηλ., Χατζάτογλου Στ., Αντωνίου Κ., Βαιόπουλος Ε., Καρράς Θ., Αναγνώστου Αρ.

spakarditsas kypelouxos 9

spakarditsas kypelouxos 8

 

spakarditsas kypelouxos 4

spakarditsas kypelouxos 5

spakarditsas kypelouxos 6

spakarditsas kypelouxos 7

spakarditsas kypelouxos 2

spakarditsas kypelouxos 3

 




Total
0
Shares
Previous Article

Μέχρι την Παρασκευή οι Αιτήσεις-Δηλώσεις για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Next Article

Τα Κάλαντα του Λαζάρου στον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας

Related Posts