Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Γεώργιος Παπακώστας: «Αλαζονεία, ένα απ τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα, απολύτως ταυτισμένο με την κ.Ντούρβα…»

Γεώργιος Παπακώστας

Γεώργιος Παπακώστας: «Αλαζονεία, ένα απ τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα, απολύτως ταυτισμένο με την κ.Ντούρβα…»

Αλαζονεία, ένα απ τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα, απολύτως ταυτισμένο με την κ.Ντούρβα, η οποία στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής 28/02, φρόντισε να απαξιώσει και εμένα προσωπικά αλλά και τον πρωτογενή τομέα με φράσεις του τύπου «τράβα στα γελάδια σου».

Για να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και να γίνω κατανοητός προς όλους, η υπεροψία της κ.Ντούρβα και το «σόου» στο οποίο επιδόθηκε, ξεκίνησε με τη συζήτηση και λήψη απόφασης για την καθιέρωση 24ωρης λειτουργίας κατά τις Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες των Ληξιαρχείων όλων των Δ.Ε. του Δήμου Μουζακίου.

kotinas sokratisΣτη Δημοτική Ενότητα Ιθώμης, όπου και εστιάστηκε η συζήτηση, αρμόδιος ληξίαρχος σύμφωνα με τον Προϊστάμενο Διοικητικών Υπηρεσιών κ.Καλαμπόκα είναι ο εκάστοτε θεματικός Αντιδήμαρχος, στην προκειμένη περίπτωση ο Σωκράτης Κωτίνας. Και κάπου εδώ ξεκινάει το «σόου» η κ.Ντούρβα, η οποία αφού ρωτούσε συνεχώς αν ο κ.Κωτίνας ως ληξίαρχος θα παίρνει την προβλεπόμενη αποζημίωση, στη συνέχεια δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι ένας αγρότης μπορεί να ανταπεξέλθει στη θέση αυτή και άρχισε να ειρωνεύεται τον ίδιο με τη φράση: «Θα ψάχνουμε τον Κωτίνα στα χωράφια να βάλει υπογραφή στις ληξιαρχικές πράξεις, προς Θεού τώρα. Ο κ.Κωτίνας ληξίαρχος;».

ΝΑΙ, κυρία Ντούρβα ο κ.Κωτίνας ληξίαρχος γιατί και μπορεί και από τον νόμο έχει κάθε δικαίωμα. Όταν βέβαια σας ρώτησα στο Δημοτικό Συμβούλιο «Εμείς οι αγρότες είμαστε παρακατιανοί και απαγορεύεται ένας Αντιδήμαρχος αγρότης να είναι ληξίαρχος», εκεί φάνηκε το «μεγαλείο» της απαξίωσής σας τόσο προς το πρόσωπό μου, όσο και στον πρωτογενή τομέα, λέγοντας μου «τράβα στα γελάδια σου».

Η απάντησή μου, είναι κ.Ντούρβα, πως και στα γελάδια μου θα πάω, όχι όμως επειδή με στέλνετε εσείς, αλλά επειδή τιμώ τη δουλειά μου, τιμώ τους συναδέλφους μου στον πρωτογενή τομέα και το κυριότερο είμαι και νιώθω περήφανος για το επάγγελμά μου. Ο κλάδος μας, είναι ένας κλάδος που μοχθεί, δουλεύει νυχθημερόν και 365 ημέρες τον χρόνο, χωρίς να γνωρίζει τι σημαίνει αργία, προσωπική ζωή κλπ. Μπορεί κ.Ντούρβα να μας απαξιώνετε και να αφήνετε αιχμές για το μορφωτικό μας επίπεδο, μάθετε όμως πως η ΑΝΘΡΩΠΙΑ είναι το μεγαλύτερο σχολείο όλων και είναι τιμή μας που από αυτό το σχολείο αποφοιτήσαμε με άριστα!

Απ το μετερίζι μου, κινητοποιώ ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους, αγρότες και κτηνοτρόφους για να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα στην κυρία αυτή και στον καθένα που θεωρεί, ότι έχει το δικαίωμα να μειώνει και να υποβαθμίσει κλάδους και ανθρώπους που αγωνίζονται μέρα και νύχτα για να προσφέρουν στην κοινωνία.

Γεώργιος Παπακώστας – Δημοτικός Σύμβουλος

Σωκράτης Κωτίνας – Αντιδήμαρχος




Total
0
Shares
Previous Article
φορολογικές δηλώσεις

Φορολογικές δηλώσεις: Ποιοι 18χρονοι πρέπει να υποβάλουν φέτος - Τι ισχύει για τους τόκους από καταθέσεις

Next Article
Η «λίμνη των σκελετών» στην Ινδία

Η «λίμνη των σκελετών» στην Ινδία - Εκατοντάδες άνθρωποι θαμμένοι στους πάγους ακόμα και από την Κρήτη

Related Posts

epainos Mavrommati vivlio
Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο…
sport agrafa dermatas
Διαβάστε περισσότερα

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι Δύσκολο το πρωινό της Κυριακής για τον Κρυάκουρα. Ο βαρύς  καιρός με τα…