Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Γενική Συνέλευση και νέο Δ.Σ για τον Σύνδεσμο Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου (ΣΕΒΑΣ) Καρδίτσας

 Την Δευτέρα το βράδυ 09 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η Γενική συνέλευση των μελών του Σ.Ε.Β.Α.Σ Καρδίτσας. Έπειτα από συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τους βασικούς στόχους που καλούνται να πετύχουν οι βετεράνοι αθλητές του νομού μας, αναδείχθηκε δια βοής το νέο Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ) του Συνδέσμου. Μετά τη λήξη της Συνέλευσης συνήλθε σε σώμα το νέο Δ.Σ και καθορίστηκαν οι θέσεις ευθύνης των μελών του. Η θητεία του είναι διετής και συγκεκριμένα, απαρτίζεται από τους:

Λώλος Λάμπρος: πρόεδρος

Λάππας Στέργιος: αντιπρόεδρος

Σδόγκος Γιώργος: γενικός γραμματέας

Μαρκούτης Δημήτρης: αναπληρωτής γραμματέας

Στεργιόπουλος Παύλος: ταμίας

Αναστασόπουλος Στέλιος: υπεύθυνος τύπου

Καμπίτσας Αθανάσιος: έφορος στίβου

Ζησόπουλος Βησσαρίων: μέλος

Ψευτοπούλου Ειρήνη: μέλος

Αναπληρωματικά μέλη: Τζιβένης Νίκος, Καραμέτος Γεώργιος, Κωσταβάρας Αθανάσιος

Ως στόχοι του ΣΕΒΑΣ, ανάμεσα στα άλλα, τέθηκαν η ένταξη και ενεργοποίηση νέων μελών και αθλητών άνω των 35 ετών, η ευρεία συμμετοχή σε σημαντικούς και διεθνείς αγώνες (Πανελλήνιο πρωτάθλημα, Βαλκανικοί και Πανευρωπαϊκοί αγώνες, Παγκόσμιο πρωτάθλημα) καθώς και η διεκδίκηση καλύτερων και ασφαλέστερων συνθηκών προπόνησης και άθλησης στις εγκαταστάσεις που αφορούν τον στίβο της Καρδίτσας (Δημοτικό Στάδιο-Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Καρδίτσας, Παλέρμο).

Υπενθυμίζεται ότι οι αγώνες που έρχονται για τους διαχρονικούς αθλητές είναι τα «Τρίτσεια» (Αγ. Κοσμάς, 23 Απριλίου), τα «Παναθήναια» (14 Μαΐου, Φιλοθέη) και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (Λάρισα, 1-2 Ιουλίου).

Ο Σ.Ε.Β.Α.Σ Καρδίτσας ευχαριστεί την τοπική ΕΛΜΕ (Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης) για την φιλοξενία στα γραφεία της, της συγκεκριμένης Συνέλευσης.

Σ.Ε.Β.Α.Σ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Τρίτη, 11/04/2017




Total
0
Shares
Previous Article

Συνελήφθη 60χρονος στη Λάρισα με μεγάλη ποσότητα βεγγαλικών

Next Article

Πρόγραμμα εορτασμού των Αγίων Ημερών του Πάσχα στην Ιερά Μονή Σπηλιάς