Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας: Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων 01/12/2022

Τρίκαλα: Συνελήφθησαν τρία άτομα για απόπειρα εισαγωγής κινητών τηλεφώνων σε κατάστημα κράτησης - Εξιχνίαση δύο περιπτώσεων κλοπής στην Μαγνησία - Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας: Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων 01/12/2022

Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας: Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων 01/12/2022

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες (30-11-2022) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, δύο ημεδαποί άνδρες, διότι κατά τον έλεγχο σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο όπου επέβαιναν, κατελήφθησαν να κατέχουν ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης, βάρους -2,6- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας

Συνελήφθησαν, χθες (30-11-2022) το πρωί στον Τύρναβο, σε διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, δύο ημεδαπές γυναίκες, διότι κατελήφθησαν να προβαίνουν, με χρήση αυτοσχέδιων συνδέσεων καλωδίων, σε αυθαίρετη αφαίρεση ηλεκτρικής ενέργειας από το εναέριο δίκτυο του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. προς τις οικίες τους.

Εξιχνίαση κλοπής – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής που διαπράχθηκε σε βάρος ημεδαπής γυναίκας στη Λάρισα και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε, την 24-11-2022 το μεσημέρι σε καφετέρια της πόλης, ο δράστης, εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία της παθούσας, αφαίρεσε την τσάντα της που περιείχε κλειδιά, ένα κινητό τηλέφωνο, το χρηματικό ποσό των -30- ευρώ και προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα.
Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην παθούσα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη χθες (30-11-2022) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούν τρεις αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων, με συνολική ποινή φυλάκισης -12- μηνών, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.




Total
0
Shares
Previous Article
Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Π.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Ενημέρωση ψηφοφόρων για την εκλογή προέδρου στις 24 Σεπτεμβρίου 2023 - ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ν.Ε. Καρδίτσας: Περιοδείες κλιμακίων υποψηφίων βουλευτών σήμερα Τρίτη 2 Μαΐου - Απέναντι στις διεκδικήσεις των αγροτών η κυβέρνηση Μητσοτάκη σηκώνει ασπίδα αυταρχικότητας με ματ και χημικά - Αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών από την 1η Ιανουαρίου 2023 προβλέπεται από τον ασφαλιστικό «νόμο Βρούτση»

Απαιτούμε αξιοπρεπή δημόσια δωρεάν υγεία για όλους!

Next Article
Papageorgiou Papakostas

Συνάντηση του Σωματείου HELLAS EMTKY με τον κ. Παπαγεωργίου Σωτήρη

Related Posts