Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Γέμισε παιδικές φωνούλες η πλατεία των Εργατικών Κατοικιών Σωτήρας, στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

Γέμισε η πλατεία των Εργατικών Κατοικιών Σωτήρας παιδικές φωνούλες στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος «ΕΡΚΑΣ». Γέλια, χοροί, κατασκευές, παραμύθια, ζωγραφική, κάλαντα… Όλα τα παιδάκια ένωσαν τις φωνές τους και πέρασαν ένα απολαυστικό απόγευμα στην εκδήλωση που διοργανώθηκε προκειμένου να στολιστεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο.  Παρόντες και τα δεκάδες παιδιά του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων,  τα οποία συμμετείχαν στη γιορτή στο πλαίσιο της δράσης του Δευτέρου και Τρίτου Συστήματος. Οι Πρόσκοποι μάλιστα δημιούργησαν τις δικές τους κατασκευές που κρέμασαν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Το παιδικό τμήμα Ζούμπα του Συλλόγου των Εργατικών Κατοικιών παρουσίασε το πρόγραμμά του και καταχειροκροτήθηκε από τους παραβρισκόμενους, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε ζωγραφική με θέμα τα Χριστούγεννα κι αφήγηση χριστουγεννιάτικης ιστορίας στην οποία τα παιδιά συμμετείχαν ενεργά.

… Κι όταν όλα ήταν έτοιμα, τα στολίδια κρεμάστηκαν από τους κατοίκους και τα παιδιά, σε μία ατμόσφαιρα οικογενειακή υπό τους ήχους καλάντων και χριστουγεννιάτικων τραγουδιών. Η γιορτή ολοκληρώθηκε με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου και τις ευχές όλων για καλές γιορτές.

ergatikes-deltio10 ergatikes-deltio9 ergatikes-deltio8 ergatikes-deltio6 ergatikes-deltio5 ergatikes-deltio3 ergatikes-deltio2 ergatikes-deltio1




Total
0
Shares
Previous Article

Κυβέρνηση του «τίποτα» και του «ό,τι να’ ναι»!!!

Next Article

Εορταστικό πρόγραμμα Χριστουγέννων καταστημάτων Μουζακίου

Related Posts