Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΓΕ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας: Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων (10.08.22)

Μηνιαίος απολογισμός στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης

ΓΕ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας: Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων (10.08.22)

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (09-08-2022) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη σε μορφή βράχου, βάρους -0,5-γραμμαρίων.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπές

Συνελήφθη χθες (09-08-2022) το απόγευμα στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε χθες αφαίρεσε αρχικά από αύλειο χώρο οικίας ημεδαπού -1- ποδήλατο, ενώ στη συνέχεια μετέβη σε πάρκο της πόλης, όπου αφαίρεσε -1- μισινέζα. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε το αφαιρεθέν ποδήλατο, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.

Σύλληψη ημεδαπού, δυνάμει διωκτικού εγγράφου

Συνελήφθη χθες (09-08-2022) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί έγγραφο του Τμήματος SIRENE Γερμανίας που επέχει θέση Ευρωπαϊκού Εντάλματος Σύλληψης, για το αδίκημα της απαγωγής παιδιού.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (09-08-2022) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας ημεδαπός, διότι, κατά τον έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους -14,4- γραμμαρίων.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας

Συνελήφθη χθες (09-08-2022) το πρωί στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας ημεδαπός, διότι κατελήφθη να προβαίνει, με χρήση αυτοσχέδιας σύνδεσης καλωδίων, σε αυθαίρετη αφαίρεση ηλεκτρικής ενέργειας από το εναέριο δίκτυο του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. προς την οικία του.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (09-08-2022) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας αλλοδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και απειλή

Συνελήφθη χθες (09-08-2022) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας ημεδαπός, διότι, ένεκα προσωπικών διαφορών, μετέβη έξω από οικία, ιδιοκτησίας ημεδαπής, στο εσωτερικό της οποίας βρισκόταν έτερος ημεδαπός και αφού αρχικά τον απείλησε, κρατώντας κυνηγετικό όπλο, ιδιοκτησίας του, στη συνέχεια πυροβόλησε μία φορά στον αέρα, χωρίς να προκληθούν φθορές ή τραυματισμοί. Το προαναφερόμενο όπλο, καθώς και το βληθέν φυσίγγιο κατασχέθηκαν.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού, δυνάμει Ευρωπαϊκού Εντάλματος Σύλληψης

Συνελήφθη χθες (09-08-2022) το βράδυ στους Σοφάδες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης, από τις Κυπριακές Αρχές, για το αδίκημα της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου.




Total
0
Shares
Previous Article
Ξεκίνησαν οι εργασίες για την γεωερευνητική παρακολούθηση των εδαφομετακινήσεων στο Ροπωτό

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την γεωερευνητική παρακολούθηση των εδαφομετακινήσεων στο Ροπωτό

Next Article
Οι σεισμόπληκτοι της Μαγούλας Ελασσόνας βράβευσαν τον Θανάση Παιδή για όσα πρόσφερε στο χωριό

Οι σεισμόπληκτοι της Μαγούλας Ελασσόνας βράβευσαν τον Θανάση Παιδή για όσα πρόσφερε στο χωριό

Related Posts

Police astynomia 23
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στον Τύρναβο για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας

Πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στον Τύρναβο για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας Ελέγχθηκαν -60- άτομα και -54- οχήματα…
E65 Staikouras
Διαβάστε περισσότερα

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65 «Με τη σημερινή παράδοση στην κυκλοφορία…