Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΓΕ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας: Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων 07.08.2022

astynomia 1

ΓΕ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας: Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων 07.08.2022

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Εξιχνίαση κλοπής – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού

Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου, περίπτωση κλοπής που διαπράχθηκε σε περιοχή του Δήμου Αγιάς και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για το αδίκημα της κλοπής. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης την 09-07-2022 το πρωί μετέβη με Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο έξω από οικία ηλικιωμένης, όπου προσποιούμενος τον έμπορο χαρτικών ειδών, εισήλθε στο εσωτερικό της οικίας και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των -220- ευρώ.

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Συνελήφθη χθες (06-08-2022) τις μεταμεσονύχτιες ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας, ένας ημεδαπός, διότι κατελήφθη να λειτουργεί, ως ιδιοκτήτης, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και να εξυπηρετεί πελάτες, έχοντας θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα, συνδεδεμένο με ενισχυτή και ηχεία, αναπαράγοντας μουσική πέραν του επιτρεπόμενου ορίου.

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (06-08-2022) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Πειραιώς, με ποινή φυλάκισης -10- μηνών, για φοροδιαφυγή κατά συναυτουργία.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Συνελήφθη σήμερα (07-08-2022) τις μεταμεσονύχτιες ώρες στη Σκιάθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου, ένας ημεδαπός, διότι κατελήφθη να λειτουργεί, ως προσωρινά υπεύθυνος, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και να έχει θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα, συνδεδεμένο με ενισχυτή και ηχεία, με αναπαραγόμενη μουσική, παραβιάζοντας το προβλεπόμενο ωράριο χρήσης μουσικής.




Total
0
Shares
Previous Article
Επίσκεψη του Δημάρχου Πύλης Κωνσταντίνου Μαράβα στην Μεσοχώρα

Επίσκεψη του Δημάρχου Πύλης Κωνσταντίνου Μαράβα στην Μεσοχώρα

Next Article
Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις κλοπής που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή των Σοφάδων

Μηνιαία δραστηριότητα Αστυνομικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας: 530 συλλήψεις τον μήνα Ιούλιο - Εξιχνιάστηκαν 217 υποθέσεις

Related Posts