Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Γ.Σ. Μουζακίου: Ο Γιώργος Κουρμέτζας νέος προπονητής για την αντρική ομάδα Μπάσκετ

Ολοκληρώνοντας μια εξαιρετική αθλητική χρονιά, παίρνουμε δύναμη από τα όμορφα αποτελέσματα, την συμπαράσταση του κόσμου και τη συμμετοχή των αθλητών μικρών και μεγάλων.

Συνεχίζουμε με σχεδιασμό και οργάνωση για τη νέα χρονιά.

Παρουσιάζουμε το νέο προπονητή για την ομάδα Μπάσκετ, τον Γεώργιο Κουρμέτζα, που θα αναλάβει ταυτόχρονα και τις ακαδημίες μπάσκετ του συλλόγου.

Έναν άνθρωπο που έχει μεγάλη καριέρα και ιστορία σαν αθλητής του μπάσκετ, ενώ τα τελευταία χρόνια κάνει καριέρα σαν προπονητής με πολλές επιτυχίες. Διεθνής με την Εθνική ομάδα των Εφήβων, έχει τρεις υποτροφίες από αμερικανικά κολέγια Α’ κατηγορίας NCAA, ενώ είναι και κάτοχος Πανελληνίου ρεκόρ τριπόντων σε ένα ματς (19).

Ο Γιώργος Κουρμέτζας ως αθλητής έχει αγωνιστεί με τις ομάδες των Δαναών Τρικάλων, Σπόρτινγκ Αθηνών, Κ.Α.Ο. Δράμας, Ολυμπιακός Βόλου, Αίολος Τρικάλων, Α.Σ. Τρικάλων, ΟΦΗ, Ερμής Τρικάλων, Γ.Σ. Αμπελώνα Λάρισας, Πελασγοί, Α.Ο. Καλαμπάκα, Ιπποκλής, Δαναός Τρικάλων, Ιπποκράτης Κω, Ίκαροι, Άγιος Νέστορας.

Ως παίχτης έχει γευτεί την άνοδο με τον Άγιο Νέστορα στην Α2 ΕΣΚΑΘ, με τους Δαναούς στην Α1 ΕΣΚΑΘ, με τους Ίκαρους στην Γ’ Εθνική, με τον Ιπποκράτη της Κω στην Γ’ Εθνική, με τον Δαναό στην Β’ Εθνική, με τον Α.Σ. Τρίκαλα στην Β’ Εθνική, με τον Σπόρτινγκ Αθηνών στην Α1 Εθνική και είναι Πρωταθλητής Ελλάδας με την ομάδα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ως προπονητής έχει αγωνιστεί με τις ομάδες των Ιπποκλή, Ερμή, Δαναούς, Πελασγούς, Άγιο Νέστορα και Ίκαρους και έχει καταφέρει να ανεβάσει τον Άγιο Νέστορα από την Β’ ΕΣΚΑΘ στην Α2, τους Δαναούς από την Α2 ΕΣΚΑΘ στην Α1 και με τους Πελασγούς στα μπαράζ ανόδου για την Α1.

Με στόχο και ενδιαφέρον να ανεβάσουμε το επίπεδο στο μπάσκετ της περιοχής μας, αλλά να φέρουμε όσο περισσότερα παιδιά κοντά στον αθλητισμό, προχωράμε δημιουργικά.

Σε αυτή μας την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.

Με τιμή το Δ.Σ. του Συλλόγου

g s pasialis mouzakiou

g s pasialis mouzakiou 2 1

g s pasialis mouzakiou 3 1




Total
0
Shares
Previous Article

Μουσική συναυλία των λιλιπούτειων μαθητών του Ωδείου Μουσική Πνοή

Next Article

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα ο Πρόεδρος ΔΣ της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας κ. Μπούκης Γεώργιος