Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Γ.Σ. Μουζακίου: 1 χρυσό και 1 χάλκινο μετάλλιο στο στίβο

Μία πολύ καλή παρουσία είχαν τα παιδιά του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου & Περιχώρων “Γ.Πασιαλής” στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στην Καρδίτσα το Σάββατο 1 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, τα παιδιά συμμετείχαν στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων Β’ του ν. Καρδίτσας. Ο Γ.Σ. Μουζακίου συμμετείχε με 8 αθλητές-τριες, παρ’ όλες τις απώλειες της τελευταίας στιγμής, στους αγώνες Δίαθλο Υποχρεωτική συμμετοχή σε δύο αγωνίσματα).

Παρά το ότι τα παιδιά συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνες, τα αποτελέσματα και οι επιδόσεις άφησαν θετικό πρόσημο και ελπίδες για το μέλλον. Την διαφορά κάνανε τα αγόρια και συγκεκριμένα ο Μπούρμπος Απόστολος, που κατέλαβε την 1η θέση στο αγώνισμα μπαλάκι και ο Παπουτσής Χρήστος, που κατέλαβε την τρίτη θέση στο άλμα εις μήκος.

Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα και οι επιδόσεις των παιδιών:

Η Τρυφέρη Ζωή συμμετείχε στα 60μ. με επίδοση 9”92, καταλαμβάνοντας την 12η θέση και άλμα εις μήκος με επίδοση 3.64, καταλαμβάνοντας την 6η θέση.

Η Μπρέλλα Γεωργία συμμετείχε στο άλμα εις μήκος με επίδοση 2.70, καταλαμβάνοντας την 9η θέση και στο μπαλάκι με επίδοση 15.01, καταλαμβάνοντας την 7η θέση.

Ο Μπούρμπος Απόστολος συμμετείχε στο μπαλάκι με επίδοση 32.56, καταλαμβάνοντας την 1η θέση και στα 60μ. με επίδοση 11”33, καταλαμβάνοντας την 7η θέση.

Ο Παπουτσής Χρήστος συμμετείχε στο άλμα εις μήκος με επίδοση 2.74, καταλαμβάνοντας την 3η θέση και στο μπαλάκι με επίδοση 25.02, καταλαμβάνοντας την 4η θέση.

Ο Πλακιάς Γεώργιος συμμετείχε στα 60μ. με επίδοση 11”58, όπου κατέλαβε την 8η θέση και στο μπαλάκι με επίδοση 18.60 κατέλαβε την 8η θέση.

Ο Σπανός Βασίλης συμμετείχε στο μπαλάκι όπου κατέλαβε την 7η θέση με επίδοση 19.70 και στο άλμα εις μήκος με επίδοση 2.33 καταλαμβάνοντας την 4η θέση.

Επίσης στους αγώνες συμμετείχαν στην κατηγορία Μίνι, οι αθλητές Μπρέλλας Νικόλαος στα 50μ. με επίδοση 8”51 και ο Ευθυμίου Νικόλαος στο μπαλάκι με επίδοση 25.75.

Ήταν μία πολύ καλή αρχή για τους μικρούς αθλητές-τριες που υπό την καθοδήγηση του προπονητή του Συλλόγου, Ευθυμίου Τόμμη, θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους και την προσπάθειά τους και πιστεύουμε σε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον.

Επόμενη συμμετοχή του Συλλόγου μας σε επίσημους αγώνες του ΣΕΓΑΣ θα είναι στις 29 Απριλίου, στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδω-Παγκορασίδων Α’, 11 – 13 ετών, που θα γίνουν στην Λάρισα.

ΤΟ Δ.Σ.

mouzaki stivos 4

mouzaki stivos

mouzaki stivos 1

mouzaki stivos 3




Total
0
Shares
Previous Article

Ευχαριστίες του Δήμου Καρδίτσας για την Ημέρα Αλληλεγγύης στο Νοσοκομείο Καρδίτσας

Next Article

Παγκόσμια Ημέρα Ρομά - Το 2017 ξημέρωσε με πολλές ελπίδες για τους Ρομά της Ελλάδας