Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Γ.Σ. Γόμφων: Νικηφόρο πέρασμα από την ΑΕΤ

gs gomfoi aet.2
Ακόμη ένα εύκολο απόγευμα για τον Γ.Σ. Γόμφων και 2στα 2 στο πρωτάθλημα. της Α1 ΕΣΚΑΘ.
Αυτή τη φορά αντίπαλος ήταν η ΑΕΤ που δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού -αν και γηπεδούχος- να ανταγωνιστεί τους Γόμφους και έτσι το τελικό σκορ έληξε με την ευρεία διαφορά 43-90 υπέρ των Γόμφων.
Η προσοχή των παικτών του Μάκη Αλεξίου πλέον στρέφεται στον αγώνα τής επόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΛ στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου όπου το παιχνίδι θα είναι ντέρμπι πρωτοπόρων.
Οι σκόρερ των Γόμφων: Καγιαμανίδης 9 (1), Δουβλαντώνης 2, Τζιάννης 15 (1), Κουρέπης 6, Ψύρρας Δ. 15 (3), Τσίγκας 5, Τσιλούλης 17 (3), Οικονόμου 8, Ζαχόπουλος 3 (1), Ντούρβας 9(1).
gs gomfoi aet
gs gomfoi aet.1
gs gomfoi aet.2
gs gomfoi aet.3



Total
0
Shares
Previous Article
allagi oras

Απόψε αλλάζει η ώρα. Αλλαγή ώρας σε χειμερινή

Next Article
Asimina Skondra 2019

Μήνυμα της βουλευτή Ασημίνας Σκόνδρα για την 28η Οκτωβρίου

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…