Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Γ. Κωτσός: Η κυβέρνηση ενισχύει ιδιοκτήτες και εργαζόμενους του ΚΤΕΛ Καρδίτσας με 304.000 ευρώ

kotsos ktel karditsas

Ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός, μετά από ενημέρωση που είχε σε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Καρδίτσας κ. Χρυσόστομο Πεσλή και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τα τοπικά προβλήματα, προχώρησε σε κατάλληλες κινήσεις εξεύρεσης λύσεων και μια από αυτές είναι η επιδότησή του με το ποσό των 304.000 Ευρώ.

Ειδικότερα, σε σχετική δήλωσή του ο Καρδιτσιώτης πολιτικός επισημαίνει:

«Η εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊου (COVID-19) έπληξε σχεδόν όλους τους κλάδους. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κατάφερε να σταθεί δίπλα σε όλους τους πολίτες και στο μεγαλύτερο μέρος του συνόλου των επιχειρήσεων μικρών και μεσαίων. Το υπεραστικό ΚΤΕΛ Καρδίτσας, από το ξεκίνημα της πανδημίας, αντιμετώπισε πληθώρα προβλημάτων καθώς υπήρξε αναγκαστική αναπροσαρμογή των δρομολογίων, αλλά και μείωση του αριθμού τους λόγω της απαγόρευσης μετακίνησης του πληθυσμού από νομό σε νομό.

Το αποτέλεσμα ήταν ο συγκεκριμένος κλάδος να δεχτεί έντονη οικονομική πίεση.

Με εντολή της κυβέρνησης προχωρήσαμε σε ένταξη του συγκεκριμένου κλάδου στο πρόγραμμα της επιστρεπτέας προκαταβολής.

Επίσης, με την πρόσφατη Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) των υπουργών Οικονομικών και Υποδομών και Μεταφορών υλοποιείται η κυβερνητική απόφαση στήριξης των ΚΤΕΛ σε όλη την Ελλάδα τα οποία επλήγησαν από τα μέτρα που αναγκαστήκαμε να θέσουμε σε εφαρμογή για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Σε ότι αφορά στην περιοχή μας, το υπεραστικό ΚΤΕΛ Καρδίτσας, με βάση την εν λόγω απόφαση θα επιδοτηθεί με το ποσό των 304.000 ευρώ περίπου.

Είμαστε υποχρεωμένοι να πράττουμε το μέγιστο για την στήριξη των συμπολιτών μας έτσι ώστε να βγούμε ΟΛΟΙ μαζί πιο δυνατοί από την πρωτόγνωρη αυτή περίοδο που διανύουμε».




Total
0
Shares
Previous Article
asimina skondra vouli

Σαν να μην κυβερνήσατε ποτέ, κ. Συνάδελφε 

Next Article
Pater Hlias Nakopoulos23

40ήμερο Αρχιερατικό μνημόσυνο του Πρωτοπρεσβυτέρου Ηλία Ι. Νακόπουλου

Related Posts