Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Γ. Κατσιαντώνης: Να σώζουμε ζωές, γιατί είμαστε άνθρωποι

Να σώζουμε ζωές, γιατί είμαστε άνθρωποι, το μήνυμα Κατσιαντώνη που έγινε εθελοντής δότης μυελού των οστών

“Να δίνεις ζωή από τη ζωή σου στο συνάνθρωπο σου και να χαρίζεις πάλι πνοή, χαμόγελο, αισιοδοξία. Μεγαλειώδες να το κάνεις πράξη μέσα σε λίγα μόνο λεπτά, με το να γίνεις εθελοντής δότης του μυελού των οστών.”

Με αυτά τα λογια ο Βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης, καλεί όλους να κάνουν το αυτονόητο, δίνοντας το παράδειγμα πρώτα ο ίδιος. Έγινε εθελοντής δότης του μυελού των οστών μέσα από το σωματείο που ιδρύθηκε στη μνήμη του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Μόρα, το Save Μ.ΟΡ.Α.Σ, που κάνει εκστρατεία ζωής σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις στο εργαστήριο που στήθηκε στην αίθουσα Ακαδημίας Έρευνας Παραδοσιακών Χορών στην Ελασσόνα, και έβαλε με χαρά την υπογραφή του στο μητρώο των εθελοντών δοτών μυελού των οστών δηλώνοντας πως ” μία θέση στη σημαντική αυτή λίστα,σε κάνει χρήσιμο άνθρωπο και συνάμα ευτυχισμένο. Είναι απίστευτο το συναίσθημα που έχεις μέτά απο μια πολύ απλή διαδικασία που σε χρήζει εθελοντή δότη….και ενδεχόμενο σωτήρα ενός συνανθρώπου σου που θα τύχει συμβατός με σένα”.

Ο Βουλευτής Λάρισας δήλωσε ικανοποιημένος από την αλυσίδα ανθρωπιάς των πολιτών της Ελασσόνας που έσπευσαν να ενημερωθούν, και να γίνουν μελοντικοί δότες μυελού των όστών, ενώ ευχαρίστησε τους εθελοντές που οργάνωσαν την ενημέρωση, αλλά και το σωματείο Save Μ.ΟΡ.Α.Σ, για την ευκαιρία που δίνουν όπως είπε χαρακτηριστικά σε όλους μας “να μπορούμε να κερδίζουμε τις δυσκολότερες μάχες όταν είμαστε ενωμένοι σαν γροθιά, να σώζουμε ζωές, γιατί είμαστε άνθρωποι.,να επιστρέφουμε το κουράγιο και την ελπίδα!”

Γ. Κατσιαντώνης: Να σώζουμε ζωές, γιατί είμαστε άνθρωποι




Total
0
Shares
Previous Article

Συνάντηση Στουρνάρα – Στασινού στην ΤτΕ για τον ενιαίο ψηφιακό χάρτη

Next Article

ΕΠΣ Καρδίτσας: Τρόπος διεξαγωγής του Παιδικού Πρωταθλήματος