Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ: Χρυσός Πρωταγωνιστής της Ελληνικής Οικονομίας για τη δεκαετία 2010-2020 με διπλή διάκριση

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ: Χρυσός Πρωταγωνιστής της Ελληνικής Οικονομίας για τη δεκαετία 2010-2020 με διπλή διάκριση

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ

Χρυσός Πρωταγωνιστής της Ελληνικής Οικονομίας για τη δεκαετία 2010-2020

με διπλή διάκριση «Greek Business Champion» και «Solidarity Excellence Award» 

theoniwater 1

 

Δύο ακόμα αξιοσημείωτες βραβεύσεις ενισχύουν τη θέση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΘΕΟΝΗ στην κορυφή! Το πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον κόσμο, με 34 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας και Γεύσης, τιμήθηκε με διπλή διάκριση στον θεσμό «Χρυσοί Πρωταγωνιστές της Δεκαετίας 2010-2020», τη Δευτέρα 19 Ιουλίου. Η ΘΕΟΝΗ Α.Ε. αναδείχτηκε πρωταγωνίστρια εταιρία που ξεχώρισε για τις οικονομικές της επιδόσεις τη δεκαετία 2010-2020, λαμβάνοντας το βραβείο «Greek Business Champion» ενώ παρέλαβε και την τιμητική διάκριση «Solidarity Εxcellence Award»,  για την προσήλωση της εταιρίας στην αξία της ανθρώπινης ζωής και την έμπρακτη αλληλεγγύη που επέδειξε απέναντι στην κοινωνία με την εμφάνιση της πανδημίας Covid-19.

theoniwater tselios

Ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της ΘΕΟΝΗ Α.Ε., κ. Δημήτρης Τσέλιος, δήλωσε: «Μέσα σε λίγα χρόνια, η ΘΕΟΝΗ Α.Ε. κατάφερε να αναδειχτεί σε ένα υπολογίσιμο, υγιές κομμάτι του Ελληνικού επιχειρείν. Η πορεία μας και η συγκεκριμένη βράβευση αποτελούν μια σπουδαία συλλογική κατάκτηση. Δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε να επιχειρούμε με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη και την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων, που αναδεικνύουν την Ελληνική παρουσία και στο διεθνές στερέωμα».

Τα δύο βραβεία παρέλαβε ο κ. Νίκος Κωστόπουλος, Οικονομικός & Διοικητικός Διευθυντής της ΘΕΟΝΗ Α.Ε., σημειώνοντας: «Η πορεία της ΘΕΟΝΗ Α.Ε. μας γεμίζει ικανοποίηση και η αγάπη του κόσμου ενισχύει την παρουσία μας στο Ελληνικό επιχειρείν».

Ως «Greek Business Champions» επιβραβεύονται οι επιχειρήσεις που κατάφεραν να αυξήσουν ταυτόχρονα τον κύκλο εργασιών (πωλήσεις) και τα κέρδη προ φόρων τους πάνω από 50% συγκρίνοντας την οικονομική χρήση του 2010 με εκείνη του 2019, με το ΘΕΟΝΗ να συγκαταλέγεται στους Άριστους της Ελληνικής Οικονομίας.

theoniwater 2

Η λαμπερή Τελετή Απονομής του ετήσιου θεσμού «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ», διοργανώθηκε για 6η συνεχόμενη χρονιά από τη Direction Business Network. Τα βραβεία απονέμονται με βάση τις επίσημες οικονομικές καταστάσεις των ισχυρότερων Ελληνικών εταιριών. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ο κόσμος του ΘΕΟΝΗ είναι συναρπαστικός, γεμάτος ενυδάτωση και ευεξία!

Instagram: @theoninaturalmineralwater ΙΙ Facebook: Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ

#TheoniWater #DrinkNatureWise

ΘΕΟΝΗ Α.Ε.

Η εταιρεία ΘΕΟΝΗ Α.Ε. εισέρχεται δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013 με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το οποίο εμφιαλώνεται σε μια υπερσύγχρονη μονάδα εμφιάλωσης, με έδρα το χωριό Βατσουνιά, στο Μουζάκι του νομού Καρδίτσας. Με γνώμονα την παροχή ενός ποιοτικού προϊόντος, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, βασικός στόχος και σταθερή επιδίωξή της είναι η βιώσιμη ανάπτυξη, η επίτευξη αειφορίας  και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Νέες επενδύσεις έχουν αυξήσει την παραγωγική δυνατότητα της εταιρείας, ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση και έχουν δημιουργήσει νέες προοπτικές για την επέκταση του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ είναι το πιο βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον Κόσμο, έχοντας συγκεντρώσει 34 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας & Γεύσης.

Βατσουνιά, Μουζακίου 43060 Καρδίτσα  ΙΙ  Τ 24450-61200  ΙΙ  Μαρία Μπλέτσα ΙΙ bletsa.m@theoniwater.gr

PR Agency

CONCEPT Communication Strategies I 2108025662

Γιώτα Χουλιαρά yhouliara@conceptcom.gr

Μαρία Μεϊντάνη mmeintani@conceptcom.gr

Αλεξάνδρα Καπέτη akapeti@conceptcom.gr




Total
0
Shares
Previous Article
Εποικοδομητική συνάντηση του Δημάρχου Αργιθέας Ανδρέα Στεργίου με τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη

Εποικοδομητική συνάντηση του Δημάρχου Αργιθέας Ανδρέα Στεργίου με τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη

Next Article
ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Η περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας να κατασκευάσει γρήγορα νέα ασφαλή γέφυρα Αργύρη - Βατσουνιάς Καρδίτσας - ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Σταματήστε τις διαρκείς παρατάσεις των έργων και δώστε λύσεις στα προβλήματα των ορεινών χωριών της Καρδίτσας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στην εγκατάσταση 19 ανεμογεννητριών επιχειρηματικού ομίλου σε δασώδη περιοχή NATURA του Μαυροβουνίου - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να ανανεωθούν οι συμβάσεις όλων των εργαζομένων στη δομή προσφύγων και μεταναστών του Κουτσόχερου - ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Να παρθούν τώρα μέτρα προστασίας του λαού και της περιουσίας του από τον κίνδυνο νέων πλημμυρών - Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: Ο υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην Π.Ε Λάρισας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στις νέες αυξήσεις στα διόδια - Να καταργηθούν σε όλους τους δρόμους - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας: Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θεσσαλίας στην Π.Ε Καρδίτσας - Η Λαική Συσπείρωση για το «γάμο» ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Κουρέτα - Η «Λαική Συσπείρωση» Θεσσαλίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την φονική πυρκαγιά στη Μαγνησία - Παρεμβάσεις και Ανακοινώσεις της Λαικής Συσπείρωσης Θεσσαλίας για την Π.Ε Καρδίτσας Η Λαική Συσπείρωση δεν νομιμοποιεί την απαράδεκτη διαδικασία της κατεπείγουσας και διά περιφοράς συνεδρίαση του ΠΣ Θεσσαλίας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να διοριστεί άμεσα μόνιμος γιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Βραγκιανών - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Πρόταση ψηφίσματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας για τους καλλιτέχνες - Λαική Συσπείρωση: Όχι στον εθνικισμό και στον αλυτρωτισμό - Πρόταση ψηφίσματος για την προστασία των δικαιωμάτων των ΑΜεΑ - Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας χαιρετίζει την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στην Τράπεζα Πειραιώς - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Κάτω τα χέρια από την κυριακάτικη αργία - Επερώτηση για τον δρόμο Ελασσόνας - Κοζάνης και την παράκαμψη Ελασσόνας - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας

Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: Η περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας σπρώχνει νέους σε ιδιωτικά κολλέγια και ΙΕΚ αντί να διεκδικεί το δικαίωμα στην δωρεάν μόρφωση όλων των παιδιών

Related Posts

Papakostas Dimitris metalio
Διαβάστε περισσότερα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης Ο Δημήτρης Παπακώστας από…