Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ: 41 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας με τριπλή διάκριση στα Fine Water Awards 2021

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ: 41 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας με τριπλή διάκριση στα Fine Water Awards 2021

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ: 3 νέες διεθνείς διακρίσεις για την pet, τη γυάλινη και τη χάρτινη συσκευασία

Η εκτός συνόρων καταξίωση του ΘΕΟΝΗ συνεχίζεται, με 3 νέες διεθνείς διακρίσεις να ενισχύουν τη θέση του ως το πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον κόσμο, πλέον φθάνοντας τα 41 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας. Το ΘΕΟΝΗ, το γαστρονομικό νερό της Ελλάδας, κατάφερε να ξεχωρίσει για μία ακόμη φορά σε έναν από τους πιο έγκριτους και αυστηρούς διεθνείς θεσμούς Ποιότητας και Γεύσης, τα Fine Water Awards 2021. Απέσπασε τριπλή διάκριση, κατακτώντας το Silver Award για τη Still και Sparkling εκδοχή του σε γυάλινη φιάλη και το Gold Award για την καινοτόμο, 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία του.

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ

Αξίζει να σημειωθεί πως το ΘΕΟΝΗ ήταν το μοναδικό Ελληνικό Φυσικό Μεταλλικό Νερό που κατάφερε να διακριθεί στη φετινή διοργάνωση των Fine Water Taste & Design Awards, ανάμεσα σε πολλά διεθνή brands νερού. Το ΘΕΟΝΗ εξακολουθεί να αποτελεί άξιο εκπρόσωπο της Ελλάδας και βασικό πρωταγωνιστή στην παγκόσμια Food & Beverage σκηνή, ξεχωρίζοντας για τα μοναδικά ποιοτικά του χαρακτηριστικά, την ιδιαίτερη γεύση του καθώς και για το γεγονός πως διακρίνεται για το pH του με τιμή 8, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό.

Οι 3 νέες διεθνείς διακρίσεις για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ αποτελούν φυσική συνέχεια της διεθνούς τροχιάς την οποία έχει ήδη ξεκινήσει να χαράσσει το Διαμάντι από την Πηγή Γκούρα, το οποίο αναβλύζει φυσικά στα 1,100 μ. στην Οροσειρά των Αγράφων και από εκεί κατακτά την παγκόσμια αγορά.

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ

FINE WATER SOCIETY

Η διεθνής διοργάνωση Fine Water Society αποτελεί τον ύψιστο εκπρόσωπο του νερού παγκοσμίως. Με βασικό γνώμονα την εκπαίδευση γύρω από το πιο πολύτιμο αγαθό της φύσης, προσφέρει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να μυηθούν στον κόσμο του νερού και επιβραβεύει μέσα από εξαιρετικά δύσκολες διαδικασίες τα brands που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους.

Ο κόσμος του ΘΕΟΝΗ είναι συναρπαστικός, γεμάτος ενυδάτωση και ευεξία!

Instagram: @theoninaturalmineralwater ΙΙ Facebook: Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ

#TheoniWater #DrinkNatureWise
Total
0
Shares