Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Φούρνος «Καφφές» στο Μουζάκι Καρδίτσας

kaffes fournos slide

Φούρνος «Καφφές» στο Μουζάκι Καρδίτσας

Παγκοσμίως παρατηρείται επιστροφή στα παραδοσιακά προϊόντα, νοσταλγία για τις γεύσεις και τα αρώματα του παρελθόντος. Το αρτοποιείο Καφφές που είναι κοντά σας από το 1917 με ψωμί και αρτοποιήματα με παραδοσιακές προτάσεις από το άσπρο σιταρένιο ή το χωριάτικο ψωμί μέχρι τα κριτσίνια ,μουστοκούλουρα και τα πτι φουρ είναι μια γευστική αναδρομή σε χρόνια παιδικά!

Τα παραδοσιακά βιοτεχνικά εδέσματα που εκτίθενται λαχταριστά στις προθήκες του σίγουρα μπορούν να λειτουργήσουν αβανταδόρικα κεντρίζοντας την περιέργεια όσων περιμένουν να εξυπηρετηθούν ή απλώς έτυχε να περνούν από εκεί.

Και όχι μόνο ….Κουλουράκια σε γεύσεις, σχήματα, αρώματα που σου τρέχουν τα σάλια. Λαχταριστά τσουρέκια, μπισκότα, γλυκά,ντόνατς σε αμαρτωλές γεύσεις!

Πάρτε το πρωινό σας…μαζί μας, εφοδιαστείτε με  τυρόπιτες, κασερόπιτες, μπουγάτσες, πίτσες και ότι μπορείτε  να φανταστείτε σε προϊόντα φύλλου και σφολιάτας .

Στο αρτοποιείο Καφφές στο Μουζάκι Καρδίτσας έχουμε την ιδανική συνταγή την οποία επιθυμεί να απολαύσει ο πελάτης-καταναλωτής .Το παραδοσιακό είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ποιότητα.

Για να μας βρείτε τηλεφωνήστε μας στο 2445041512 -2445041246 ή  απλά…ακολουθήστε τη μύτη σας……

Το άρωμα του φρεσκοψημένου ψωμιού και τα πλούσια αρώματα  των αχνιστών προϊόντων μας θα φέρουν τα βήματά σας στην πόρτα μας .Κοπιάστε να δοκιμάσετε……αρτο..ΠΟΙΗΜΑΤΑ!

Έχουμε την ιδανική συνταγή για να χορτάσετε…ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!

fournos kafes mouzaki

kaffes kaffes2 kaffes3

kaffes4




Total
0
Shares
Previous Article
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συγχρονίζει ΟΛΑ τα δημόσια σχολεία με την ψηφιακή εποχή

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συγχρονίζει ΟΛΑ τα δημόσια σχολεία με την ψηφιακή εποχή

Next Article
Nousios onomastiki eorti

Ευχές στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστή Νούσιο

Related Posts