Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο στο Παλαιομονάστηρο

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο στο Παλαιομονάστηρο

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο στο Παλαιομονάστηρο

Σε μια πρωτόγνωρη εορταστική ατμόσφαιρα παρουσία του Δημάρχου Πύλης Κωνσταντίνου Μαράβα

Σειρά είχε και η Κοινότητα Παλαιομοναστήρου, όπου άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο, την Πέμπτη 9/12  στις 18.00 στην Πλατεία του Χωριού, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων από τον Δήμο Πύλης.

Στην παραπάνω εκδήλωση συνεργάστηκαν ο ΟΚΠΑΔ Δήμου Πύλης, η Τοπική Κοινότητα Παλαιομοναστήρου και ο Σύλλογος Γυναικών Παλαιομοναστήρου.

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο στο Παλαιομονάστηρο

Με την ομιλία του Δημάρχου κ. Κωνσταντίνου Μαράβα άνοιξε η αυλαία της γιορτής, ο οποίος καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στον ερχομό της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τονίζοντας «ας ανοίξουμε τις καρδιές μας και ας αφήσουμε τον Χριστό να ξαναγεννηθεί μέσα μας».

Επίσης αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις που με λιτό τρόπο ξεκινάμε με τις προβλεπόμενες υγειονομικές συστάσεις (αποστάσεις –μάσκες), επισημαίνοντας την αναγκαιότητα του εμβολίου για όλους  μας.

Αναφέρθηκε και στις ενέργειες του Δήμου όπως «αλλάζουμε τα φωτιστικά σώματα από την άκρη του Δήμου μέχρι την άλλη, από Καραβόπορο μέχρι το Μυρόφυλλο».

Για το Παλαιομονάστηρο απευθυνόμενος στον Πρόεδρο κ. Θωμά Μπουντζιώλη είπε για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στο Χωριό που έχει κάποια προβλήματα, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να λυθεί σύντομα το πρόβλημα.

Τέλος ο κ. Μαράβας καλωσόρισε και τους μαθητές του 2ου Λυκείου Χίου καθώς και τους Καθηγητές τους. Τόνισε την σημειολογική αξία της παρουσίας των παιδιών της Χίου σχετικά με τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 απέναντι στους Τούρκους, γιατί η σφαγή της Χίου το 1822 ήταν η αφορμή να ξεσηκωθεί η Ευρωπαϊκή οργή απέναντι στην τότε Τουρκία. Και έφερε την Ελευθερία.

Ευχαρίστησε στο πέρας της ομιλίας του όλους όσους δούλεψαν για την επιτυχία της σημερινής εκδήλωσης, ευχόμενος Καλές γιορτές σε όλους.

Κατόπιν χαιρετισμό έκανε ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Παλαιομοναστήρου κ. Θωμάς Μπουντζιώλης και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Παλαιομοναστήρου κ. Βιβή Πάλλα.

syllogos gynaikon palaiomonastirou

Ακολούθησε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου ακούστηκαν τα  Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα από τα παιδιά του ΚΔΑΠ  Πύλης (ΜΑΘΗΣΗ), από την χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Παλαιομοναστήρου.

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο στο Παλαιομονάστηρο

Νησιώτικα και Χιώτικα χόρεψαν με συγχρονισμό και χάρη τα παιδιά της Χίου.

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο στο Παλαιομονάστηρο

Ανταλλάχτηκαν αναμνηστικά δώρα από τον Δήμαρχο Κώστα Μαράβα και την Αντιπρόσωπο των μαθητών του 2ου Λυκείου Χίου.

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο στο Παλαιομονάστηρο

Παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι Καθαριότητας κ. Σταύρος Κατράνας, Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Χρήστος Ζιάκας, Πολιτισμού κ. Σωτήριος Αγγέλης, Οικονομικών κ. Μάκης Παπαγεωργίου, Υγείας η κ. Χαρά Καλιώρα, η Πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ Δήμου Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου και ο δημοτικός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Τζιορτζιώτης.
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
Thomas Poulios

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 72 ετών ο Θωμάς Πούλιος, συνταξιούχος τελωνειακός.

Επόμενο άρθρο
Γ.Σ. Μουζακίου

Παιδικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ: Γ.Σ. Μουζακίου - Γ.Σ. Σοφάδων σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου (4μμ)