Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Φωταγωγήθηκε συμβολικά το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Καρδίτσας (video)

Φωταγωγήθηκε συμβολικά το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Καρδίτσας

Φωταγωγήθηκε συμβολικά το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Καρδίτσας

Από τον Δήμαρχο, τον Περιφερειάρχη και τον πρόεδρο του Ε.Β.Ε

Από τον Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκο και με την παρουσία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κων/νου Αγοραστού, του αντιπεριφερειάρχη κ. Κ. Νούσιου και του προέδρου του ΕΒΕ Καρδίτσας κ. Κ. Ζυγογιάννη έγινε η φετινή φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Η λιτή εκδήλωση έγινε στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας χωρίς την παρουσία κόσμου λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας. Οι παριστάμενοι ευχήθηκαν τα φετινά Χριστούγεννα να είναι τα τελευταία που περνάμε κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος κ. Β. Τσιάκος  ανέφερε: Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι ξεχωριστά, ιδιαίτερα. Με την πανδημία να έχει δημιουργήσει πρωτοφανείς συνθήκες, προσπαθήσαμε και φέτος να στολίσουμε όμορφα την πόλη μας. Η φωταγώγηση του δέντρου γίνεται χωρίς κόσμο για λόγους ευνόητους. Εξάλλου όλοι μας αυτό το διάστημα θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και ελπίζουμε ότι σύντομα θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Χρόνια πολλά, καλές γιορτές με προσοχή και πάνω από όλα με υγεία».

«Επιστρέφουμε στο φώς μετά το σκοτάδι» ήταν το αισιόδοξο μήνυμα που έστειλε ο Κώστας Αγοραστός ενώ ο πρόεδρος του ΕΒΕ κ. Ζυγογιάννης ευχήθηκε γρήγορα ο εμπορικός και επιχειρηματικός κόσμος της περιοχής, να ανακάμψει από τις βαριές επιπτώσεις της πανδημίας.

dentro karditsa 2
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
agorastos michalakis trikala

Δημοπρατούνται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας δύο νέα οδικά έργα στον ορεινό όγκο των Τρικάλων

Επόμενο άρθρο
Στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη "Οδηγός καλής ζωής" ο Μαιευτήρας - Γυναικολόγος Χειρουργός Αναπαραγωγής Θεοφάνης Στάθης

Στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη "Οδηγός καλής ζωής" ο Μαιευτήρας - Γυναικολόγος Χειρουργός Αναπαραγωγής Θεοφάνης Στάθης