Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Παλαμά

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Παλαμά - Την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου το άναμμα του δέντρου στο Παλαιομονάστηρο

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Παλαμά

Ο Δήμος Παλαμά σας προσκαλεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία Παλαμά στις 7:00 μ.μ., σε μια μαγευτική βραδιά για την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης μας, με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής και τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες της μικτής χορωδίας του Δήμου.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 5:00 μ.μ., όπου κλόουν, Μασκότ και ταχυδακτυλουργός θα μας διασκεδάσουν, ενώ ο Άγιος Βασίλης θα υποδεχτεί τους μικρούς του φίλους στο σπιτάκι του.

Τα ξωτικά του Αη Βασίλη θα βρίσκονται στο εργαστήριο τους, όπου θα γράψουν μαζί με τα παιδιά τα γράμματα με τις επιθυμίες τους, θα κάνουν face painting και θα μοιράσουν γλυκά σε όλους!

Κατά τη φωταγώγηση του δέντρου πυροτεχνήματα θα λάμψουν στον ουρανό, καθώς τα φαναράκια με τις ευχές μας θα ανέβουν ψηλά στον ουρανό να βρουν το δικό τους αστέρι.

Στο χώρο της πλατείας θα υπάρχει bazaar από το Γυμνάσιο Παλαμά και από τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων 3ου Δημοτικού σχολείου & 3ου Νηπιαγωγείου Παλαμά και νηπιαγωγείου Μάρκου.




Total
0
Shares
Previous Article
ANKA dimos mouzakiou

Προπαρασκευαστική σύσκεψη του Δημάρχου Μουζακίου Θ. Στάθη με στελέχη της ΑΝ.ΚΑ. για το νέο leader

Next Article
Μηνιαίος απολογισμός στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης

Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας: 339 συλλήψεις τον Νοέμβριο στη Θεσσαλία

Related Posts