Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην Μαγουλίτσα

magoulitsa anama dentrou xristougenna 2021

Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην Μαγουλίτσα

Σε μια χαρούμενη και φαντασμαγορική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 21 Δεκεμβρίου 2021, η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην Μαγουλίτσα. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Δήμο Μουζακίου και το Ν.Π.Δ.Δ. (Πολιτισμός – Αθλητισμός – Νεότητα).

Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος κ. Θεοφάνης Στάθης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Μαρία Καραμπέκου, οι αντιδήμαρχοι κ. Λίνα Αγγελάκη, κ. Γιώργος Παπακώστας, κ. Γιώργος Φούντας, κ. Ηλίας Τρυφέρης, ο Πρόεδρος της ΤΚ Μαγουλίτσας κ. Κώστας Σπανός, αρκετοί κάτοικοι και μικρά παιδιά παρόλο το τσουχτερό κρύο.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης, έδωσε τα εύσημα στον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Παπακώστα, στον Πρόεδρο της ΤΚ Μαγουλίτσας Κώστα Σπανό και στα μέλη του, στον Πρόεδρο του πολύ δραστήριου Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Γιάννη Τσουλούφα για την έως τώρα προσφορά τους καθώς και σε όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση και άρχισε την αντίστροφη μέτρηση μέχρι που έδωσε το έναυσμα για το «άναμμα» του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Στη συνέχεια ο ουρανός φωτίστηκε από τα εντυπωσιακά πολύχρωμα βεγγαλικά τα οποία ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους.
Μοιράστηκαν δωράκια στους μικρούς φίλους οι οποίοι φωτογραφήθηκαν στην πολύ όμορφη φάτνη.




Total
0
Shares
Previous Article
Γέφυρα Κοράκου - Άρτα (80χλμ) - Γέφυρα Κοράκου - Καρδίτσα (80χλμ) - Η ζοφερή υπόθεση της «Ανάπλαση Αθήνας ΑΕ» ευκαιρία για ανάπλαση-ανασύνθεση του αυτόνομου ελεύθερου Αυτοδιοικητικού χώρου - Το αλαλούμ με διορισμό Γιατρών στα ορεινά άγονα Ιατρεία συνεχίζεται από τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας - Δημήτρης Παπακώστας - Άρχισε να ακούγεται η «μυστική βοή των πλησιαζόντων γεγονότων»

Δημήτρης Παπακώστας για Δημόσια Υγεία: Ώρα για ριζικές Μεταρρυθμίσεις, όχι για ... «πιρουέτες»!

Next Article
Με τον τετράποδο φίλο Κανέλλο η υπογραφή για κυνοκομείο στα Τρίκαλα

Με τον τετράποδο φίλο Κανέλλο η υπογραφή για κυνοκομείο στα Τρίκαλα