Formula 1: Ακυρώθηκε το Grand Prix της Τουρκίας λόγω του κορονοϊού

Share

Formula 1: Ακυρώθηκε το Grand Prix της Τουρκίας λόγω του κορονοϊού

Αλλαγές στο καλεντάρι των αγώνων της F1, μετά τα μέτρα που έλαβε η αγγλική κυβέρνηση, βάζοντας την Τουρκία στη λίστα με τις «κόκκινες χώρες», λόγω των αυξημένων κρουσμάτων.

Η Τουρκία, μετά τον τελικό του Champions League, που θα γίνει στο Πόρτο, αντί της Κωνσταντινούπολης, χάνει και το Grand Prix, που ήταν προγραμματισμένο στη γειτονική χώρα, λόγω του κορονοϊού.

Ήταν μια αναμενόμενη εξέλιξη, μετά τα μέτρα που έλαβε η αγγλική κυβέρνηση, βάζοντας την Τουρκία στη λίστα με τις «κόκκινες χώρες», λόγω των αυξημένων κρουσμάτων.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Formula 1, οι νέοι περιορισμοί που προέκυψαν για τον κορονοϊό και αφορούν την Τουρκία, ακυρώνουν το Grand Prix που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 11-13 Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη.

Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά, αυτό το σαββατοκύριακο θα μείνει χωρίς αγώνα το πρωτάθλημα, με το γαλλικό Grand Prix να κινείται μια εβδομάδα νωρίτερα από ό, τι είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 18-20 Ιουνίου, ενώ θα έχουμε έναν δεύτερο αγώνα στην Αυστρία.

Ο πρώτος αγώνας θα ονομαστεί «Grand Prix Στυρίας» και θα διεξαχθεί το τριήμερο 25-27 Ιουνίου, ενώ θα ακολουθήσει το Αυστριακό GP, στις 25-27 Ιουνίου.

Updated 2021 F1 calendar, following the news that we will not be able to race in Turkey

France. Styria. Austria. Our summer triple-header in Europe!

Δείτε επίσης