Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Φωκιανός Καρδίτσας: Τριπλή Πανελλήνια επιτυχία στο Ύψος Παγκορασίδων

Φωκιανός Καρδίτσας: Τριπλή Πανελλήνια επιτυχία στο Ύψος Παγκορασίδων

Φωκιανός Καρδίτσας: Τριπλή Πανελλήνια επιτυχία στο Ύψος Παγκορασίδων

Τριπλή Πανελλήνια επιτυχία στο Ύψος Παγκορασίδων πέτυχε ο Φωκιανός Καρδίτσας με τις μικρές μας αθλήτριες κάτω των 16 ετών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 26 και 27 Ιουνίου. Κατάφεραν να κερδίσουν και τις τρείς πρώτες θέσεις σημειώνοντας μια μεγάλη επιτυχία.

Συγκεκριμένα πρώτη κατετάγη η μικρότερη μας αθλήτρια στην κατηγορία, Ελένη ΓΑΛΑΓΑΛΑ με επίδοση 1 μέτρο και 50 εκατοστά. Η Ελένη κέρδισε το κύπελο της πρώτης θέσης και το χρυσό μετάλλιο αφού πέρασε με την πρώτη προσπάθεια της τα διαδοχικά ύψη 1.40μ, 1,45μ και 1,50μ. επιβεβαιώνοντας πως πρόκειται για ένα μεγάλο ταλέντο που είναι ακόμη στα πρώτα του βήματα.

Δεύτερη κερδίζοντας το ασημένιο μετάλλιο, ήρθε η ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Άννυ με την ίδια επίδοση αλλά διαφορά προσπαθειών. Η Άννυ πέρασε το 1 μέτρο και 50 εκατοστά στην δεύτερη προσπάθεια της και έχασε στις λεπτομέρειες το 1.54μ πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

Τρίτη κατετάγη η ΣΑΛΗ Κυριακή αθλήτρια του εξάθλου που επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ότι το καλύτερο της αγώνισμα είναι το άλμα σε ύψος. Η Κυριακή ξεπέρασε το 1.45μ και είχε καλά άλματα στο 1.50μ. το οποίο έχασε στις λεπτομέρειες.

Ο Φωκιανός είχε και συμμετοχή και με μια τέταρτη ανερχόμενη αθλήτρια την Ράϊκου Γεωργία που στις λεπτομέρειες έχασε το 1μ.40εκ για να καταταγεί και αυτή σε μια καλή θέση. Βέβαια το μικρό της ηλικίας της και το ταλέντο της θα ξεδιπλωθεί σε επόμενους μεγάλους αγώνες.

Φωκιανός Καρδίτσας: Τριπλή Πανελλήνια επιτυχία στο Ύψος Παγκορασίδων

Το σωματείο μας έχει δημιουργήσει «σχολή αλτών» αφού πρωτοστατεί σε πανθεσαλλικό επίπεδο στο άλμα σε ύψος και οι αθλητές του συμμετέχουν με αξιώσεις στα πανελλήνια πρωταθλήματα προβάλλοντας την πόλη μας. Ενώ ακολουθεί μια πλειάδα μικρών αθλητών που θα απασχολήσουν ευχάριστα στο μέλλον με ανάλογες επιτυχίες.

Υπεύθυνος αυτής της εκπληκτικής πορείας ο προπονητής Γούσιας Νίκος απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών ο οποίος σε νεαρή ηλικία υπήρξε άλτης του ύψους και του επί κοντώ.

Οι αθλητές μας ΚΟΥΤΣΙΟΓΚΟΥΛΟΣ Αποστόλης με επίδοση σεζόν 1.83μ (κατηγορία Παίδων) και ΠΟΛΥΖΟΥ Μαριάνθη (κατηγορία Κορασίδων) με επίδοση σεζόν 1.61μ θα αγωνιστούν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στο άλμα σε ύψος στην κατηγορία Κ20 που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη και στην συνέχεια στο Βόλο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγορίας Κ18 αφού έχουν προκριθεί με βάση την επίδοση τους στους καλύτερους αθλητές της ηλικίας τους.

Φωκιανός Καρδίτσας: Τριπλή Πανελλήνια επιτυχία στο Ύψος Παγκορασίδων

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αθλητές μας στο άλμα σε ύψος στα πρόσφατα διασυλλογικά πρωταθλήματα στα οποία συμμετέχουν οι σύλλογοι όλης της Θεσσαλίας κέρδισε τις τρείς από τις τέσσερις κατηγορίες Παγκορασίδων Κορασίδων και Παίδων.

Με τον καλύτερο δυνατό δε τρόπο αξιοποίησε ο σύλλογος μας το καινούργιο στρώμα του ύψους που προμηθεύτηκε το στάδιο μας.

Κοντά στους αθλητές μας βρίσκονται οι προπονητές τους Θανάσης Δεληγιάννης Νίκος Γούσιας και Σταυρούλα Θεοδωροπούλου.




Total
0
Shares
Previous Article
papaefstathiou kotsos

Δημιουργία τομέα ΕΚΑΒ στο Μουζάκι

Next Article
olympiakos1

Ευρωπαϊκά Κύπελλα βόλεϊ: Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Related Posts

Papakostas Dimitris metalio
Διαβάστε περισσότερα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης Ο Δημήτρης Παπακώστας από…