Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Φωκιανός Καρδίτσας: Εξαιρετική παρουσία, ελπιδοφόρα μηνύματα στο Διασυλλογικό Κ16

Φωκιανός Καρδίτσας: Εξαιρετική παρουσία, ελπιδοφόρα μηνύματα στο Διασυλλογικό Κ16

Φωκιανός Καρδίτσας: Εξαιρετική παρουσία, ελπιδοφόρα μηνύματα στο Διασυλλογικό Κ16

Εξαιρετική παρουσία με ελπιδοφόρα μηνύματα πραγματοποίησε η επιλεγμένη Ομάδα Στίβου του Φωκιανού στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων Κ16 που έγιναν στην Λάρισα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η μισή ομάδα αποτελούνταν από αθλητές ακόμη μικρότερης ηλικίας της κατηγορίας Κ14 που στάθηκαν αντάξιοι των προσδοκιών των προπονητών τους.

Ο Φωκιανός κατέκτησε την πρώτη θέση στο Ύψος με την Παπαβασιλείου Άννυ. Η αθλήτρια μας, πέτυχε επίδοση 1μ.48εκ πιστοποιώντας ότι θα πρωταγωνιστήσει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας της καθώς και στην μεγαλύτερη κατηγορία των Κορασίδων Κ18. Το άλμα σε ύψος είναι ένα από τα πιο σημαντικά αγωνίσματα που καλλιεργεί το σωματείο μας με σημαντικές επιτυχίες σε πανθεσσαλικό και πανελλήνιο επίπεδο.

Στο ίδιο αγώνισμα η Ράϊκου Γεωργία κατέλαβε την 3η θέση με 1μ.35εκ αφήνοντας  προσδοκίες για τον μέλλον της.

Η Γαλαγάλα Ελένη με την ίδια επίδοση 1μ.35εκ, κατετάγη 6η με διαφορά προσπαθειών, η εμπειρία που αποκόμισε με την συμμετοχή της στον αγώνα ήταν σημαντική, δεδομένου ότι ήταν η πιο μικρή αθλήτρια που αγωνίστηκε και έδειξε ότι θα πρωταγωνιστήσει στο μέλλον στο άλμα σε ύψος.

Φωκιανός Καρδίτσας: Εξαιρετική παρουσία, ελπιδοφόρα μηνύματα στο Διασυλλογικό Κ16

Πρώτη θέση στο Ακόντιο πέτυχε η ταλαντούχα αθλήτρια Κολοκυθά Ζωή με επίδοση 26μ.45εκ. επίδοση καλύτερη από το προηγούμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που κατέλαβε την 4η θέση στην Ελλάδα.

Ο Φατόλας Ιωάννης παρά το ότι έμεινε μακριά από την καλύτερη επίδοση του έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει αφού στο πιο δύσκολο αγώνισμα της κατηγορίας αυτής με τις περισσότερες συμμετοχές αθλητών (1200μ) ήταν 6ος με επίδοση 3΄.43΄΄.22 .

Η πιο νέα αθλήτρια του Φωκιανού Φλώρου Αναστασία στον πρώτο της αγώνα στα 2000μ με φυσικά εμπόδια, κέρδισε την 3η θέση με χρόνο 9΄.04΄΄.21 σημαντική επίδοση που τη φέρνει αγκαλιά με την πρόκριση για συμμετοχή στο πρώτο της Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο Μπαντής Αθανάσιος στο Μήκος ήταν 6ος με επίδοση 5μ.46εκ. Ένας νεαρός αθλητής που έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Συμμετοχή είχε και στην σκυταλοδρομία των 3 Χ 1200μ μαζί με τις Αραμπατζή Μελίνα, Νάκου Δήμητρα και Ραΐκου Γεωργία. Οι νέες αθλήτριες του Φωκιανού στην αντοχή κατέλαβαν την 5η θέση στον πρώτο τους αγώνα.

3η θέση στο Ακόντιο με 23μ.2εκ. και συμμετοχή στα 1200μ με 4΄.43΄΄.22΄΄ πραγματοποίησε ο Σχοινιάς Κωνσταντίνος και αυτός για πρώτη φορά σε αγώνες στίβου.

Στον Δίσκο οι Αυγέρη Μαρία και η μικρή Κ14 Αλεξίου Μυρτώ σε πρώτο αγώνα, με προπόνηση μήνα, δείξανε τις τεράστιες δυνατότητες που έχουν καταλαμβάνοντας την 4η και 6η θέση με 19μ.55εκ και 16μ.55εκ αντίστοιχα και το μέλλον να τις επιφυλάσσει μεγαλύτερες επιτυχίες σε επίπεδο μέτρων.

Ο Φωκιανός συμμετείχε και στα 4Χ80μ με τις πιο μικρές του αθλήτριες Κ14 καταλαμβάνοντας την 7η θέση. Την ομάδα αποτέλεσαν οι Κωνσταντίνα Σκαμπά,  Ψαχούλα Στέλλα, Τσομπάνη Ελένη και Γαλαγάλα Ελένη. Οι μικρές μας αθλήτριες αγωνίστηκαν για την εμπειρία που θα τις βοηθήσει στις επόμενες χρονιές. Ήταν οι πιο μικρές ηλικιακά αθλήτριες που αγωνίστηκαν γεγονός που δείχνει ότι το μέλλον τους ανήκει.

Στο άλμα σε Μήκος η  Ψαχούλα Στέλλα με επίδοση 4μ.30εκ ήταν η πιο μικρή αθλήτρια του αγώνα δείχνοντας ότι το μέλλον της ανήκει. Η επίδοση που πέτυχε ήταν πίσω από τις επιδόσεις που πετυχαίνει στην προπόνηση και σίγουρα θα πρωταγωνιστεί στο αγώνισμα αυτό αλλά και στις ταχύτητες.

Η Δανάη Γεωργίου πέτυχε επίδοση 3μ.50εκ. πίσω τις επιδόσεις που έχει στην προπόνηση μια αθλήτρια που θα έχει μεγαλύτερες επιδόσεις στο μέλλον.  Η Τσοπάνη Ελένη στα 80μ πέτυχε επίδοση 12”.10 είναι μια αθλήτρια που θα έχει σημαντικές επιδόσεις στο μέλλον δεδομένου ότι ήταν και αυτή η μικρότερη ηλικιακά.

Η προσεγμένη δουλειά από επαγγελματίες παιδαγωγούς – Προπονητές σε παιδιά αυτής της ηλικίες είναι ο βασικός μας στόχος για την ανάδειξη των μελλοντικών πρωταθλητών μας. Αρωγοί σ’ αυτή την προσπάθεια των παιδιών είναι οι προπονητές μας Θανάσης Δεληγιάννης, Νίκος Γούσιας και Σταυρούλα Θεοδωροπούλου.




Total
0
Shares
Previous Article
"Τέχνη σε δύο τροχούς" από μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας

"Τέχνη σε δύο τροχούς" από μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας

Next Article
Συμμετοχή του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Τρικάλων στην 24ωρη απεργία την Τρίτη 4η Μαΐου 2021

Εργατικό Κέντρο Ν. Τρικάλων: Κάλεσμα σε απεργία - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…