Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

FLOW: Η μαγεία της φύσης σε όλο της το μεγαλείο

.
Σε αυτό το βίντεο σας παρουσιάζω τη μαγεία της φύσης σε όλο της το μεγαλείο!

Ένας από τους πολλούς λόγους που λατρεύω την φωτογραφία τοπίου είναι το γεγονός ότι βρίσκομαι μέσα στην φύση και γεμίζω ενέργεια.

Κάθε φορά που βρίσκομαι στα βουνά, τα ποτάμια και τα δάση νιώθω την ψυχή μου να γαληνεύει και να ισορροπεί.

Στο χωριό μου Πετρίλο υπάρχει αυτός ο μαγικός καταρράκτης, Η Σούδα του Μάη όπως την ονομάζουν. Είναι ένας φυσικός καταρράκτης με ύψος κοντά στα 20 μέτρα όπου έχει λίγα χρόνια που έχει ανακαλυφθεί. Έχω πάει αρκετές φορές σε αυτό το σημείο για να απολαύσω το τοπίο και για να το φωτογραφίσω.

Ελάχιστες φορές έχω πάει όμως πρωί.

Αποφάσισα να επισκεφτώ αυτό το μέρος αρκετά πρωί έτσι ώστε να μην έχει ανατείλει ο ήλιος για να κάνω time-lapse και να βγάλω πλάνα βίντεο 4Κ και αργής κίνησης.

Έμεινα έκθαμβος από την όψη του τοπίου στο πρωινό απαλό φως. Ο ήλιος περνούσε μέσα από τα έλατα και δημιουργούσε ακτίνες όπου αυτές φώτιζαν το νέφος που έβγαινε από τον καταρράκτη.

Το συγκεκριμένο σκηνικό μου θύμισε κάτι από παραμύθι.

Έτσι άρχισα να φωτογραφίζω και να βγάζω πλάνα βίντεο. Ένα από αυτά τα πλάνα ήταν αυτό εδώ. Πέρασα πάρα πολλή ώρα σε αυτό το καταρράκτη.

Φεύγοντας συνειδητοποίησα πως για να βγάλει κάποιος καλές φωτογραφίες τοπίου πρέπει όχι μόνο να περάσει αρκετό χρόνο στο τοπίο αλλά να έχει μάθει να “διαβάζει” το τοπίο…

Κωνσταντίνος Βασιλακάκος




Total
0
Shares
Previous Article

Γιώργος Κωτσός: Σήραγγα Τυμπάνου και σήραγγα Φυλακτής – Πετρίλου

Next Article

Ανεμογεννήτριες στις βουνοκορφές των Αγράφων

Related Posts

mitsotakis mouzaki
Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και «Elias»

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα…
Τοποθέτηση Τάσου Τσιαπλέ στο Π.Σ. Θεσσαλίας για τα προβλήματα των αγροτών - Τάσος Τσιαπλές: Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
Διαβάστε περισσότερα

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους δεν κατοικούνται

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους…