Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Φιλοσοφική βραδιά στο κάστρο του Φαναρίου Καρδίτσας την προσεχή Πέμπτη 13 Οκτώβρη 2022

Φιλοσοφική βραδιά στο Φανάρι Καρδίτσας: Η μεταφυσική και η επιστημονική φιλοσοφία του Στήβεν Χόκινγκ (1942-2018) - Φιλοσοφική και θεατρική βραδιά στο Φανάρι Καρδίτσας σήμερα Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023 - Η Ιστορία του Φαναρίου Καρδίτσας και του Κάστρου του (1500 π.Χ. ως σήμερα) - Φιλοσοφική βραδιά στο κάστρο του Φαναρίου Καρδίτσας την Πέμπτη 1η Δεκέμβρη 2022 - 17 Νοεμβρίου 2022: Παγκόσμια Ημέρα Φιλοσοφίας - Φιλοσοφική βραδιά στο Κάστρο Φαναρίου - Φιλοσοφική βραδιά στο Φανάρι Καρδίτσας την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022 - Φιλοσοφική βραδιά στο Φανάρι Καρδίτσας την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Φιλοσοφική βραδιά στο κάστρο του Φαναρίου Καρδίτσας την προσεχή Πέμπτη 13 Οκτώβρη 2022

Παρόλα τα τεχνικά προβλήματα και τα προβλήματα κόστους μετακίνησης, εμείς, το Ανοιχτό Φιλοσοφικό Σχολείο Φαναρίου Καρδίτσας, συνεχίζουμε. Έτσι, στην όμορφη και φιλόξενη καφετέρια του Κάστρου Φαναρίου, την προσεχή Πέμπτη, 13 Οκτώβρη 2022 και ώρα 7μμ θα γίνει το νέο μάθημα φιλοσοφίας με θέμα: “Η ζωή και η φιλοσοφία του Ηράκλειτου του σκοτεινού”. Εισηγητής είναι ο Ντούσας Δημήτρης, δάσκαλος φιλοσοφίας, συγγραφέας και πρόεδρος του Ανοιχτού Φιλοσοφικού Σχολείου Φαναρίου Καρδίτσας.

Το Ανοιχτό Φιλοσοφικό Σχολείο αναμετριέται με τα μεγαλύτερα πνεύματα της ανθρωπότητας. Στόχος του είναι να κοινωνήσει και να επικοινωνήσει τη διδασκαλία των φιλοσόφων αυτών με τα σημερινά εκλεκτά πνεύματα της ελληνικής κοινωνίας και ιδιαίτερα του Φαναρίου και της Καρδίτσας.

Τα μαθήματα τα παρακολουθούν εκπαιδευτικοί, συγγραφείς, δημοσιογράφοι, έγκριτοι νομικοί, παράγοντες της κοινωνικής και πολιτικής ζωής, της επιστήμης, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, φοιτητές, ανήσυχα πνεύματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό και άλλοι.

Είμαστε παντός καιρού! Δεν θα μας κάμψουν οι δυσκολίες. Συνεχίζουμε!

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6976026625

ntousas dimitris
ΝΤΟΥΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ



Total
0
Shares
Previous Article
«Ζωντανά Εδάφη» Επίκαιρη έκθεση στα Τρίκαλα με πολλαπλές πολιτιστικές επιδράσεις

«Ζωντανά Εδάφη» Επίκαιρη έκθεση στα Τρίκαλα με πολλαπλές πολιτιστικές επιδράσεις

Next Article
ΑΣ Καρδίτσας: Πρεμιέρα με εκτός έδρας ήττα από την ΑΕΚ – Βραβεύτηκαν ομάδα και Μπουρούσης

ΑΣ Καρδίτσας: Πρεμιέρα με εκτός έδρας ήττα από την ΑΕΚ – Βραβεύτηκαν ομάδα και Μπουρούσης

Related Posts

epainos Mavrommati vivlio
Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο…
sport agrafa dermatas
Διαβάστε περισσότερα

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι Δύσκολο το πρωινό της Κυριακής για τον Κρυάκουρα. Ο βαρύς  καιρός με τα…