Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

«Φίλοι ή Κάτι Παραπάνω;» Μία Κωμωδία για τον έρωτα, με αφορμή τη φιλία

Ακόμη μια κωμωδία και καταστάσεις έρωτα, την ερχόμενη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016 στην Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων. Μια αλληλουχία από κωμικοτραγικές παρεξηγήσεις, και οξείς και πνευματώδεις διαλόγους που φτάνουν στα άκρα, ολοκληρώνουν μια ταινία που ξεφεύγει από τη μέση αισθηματική κωμωδία, θυμίζοντας στους παλαιότερους την αξέχαστη ταινία «Όταν ο Χάρι Γνώρισε την Σάλι». Το «Φίλοι ή Κάτι Παραπάνω;» είναι μια κωμωδία βγαλμένη από τη ζωή που όλοι, κατά κάποιο τρόπο, έχουμε ζήσει.

filoi2ΥΠΟΘΕΣΗ
Ο Γουάλας εγκαταλείπει πρόωρα την Ιατρική Σχολή, ενώ έχει και προηγούμενο από κακές σχέσεις. Έτσι, ενώ όλοι γύρω του, συμπεριλαμβανομένου του συγκάτοικου του Άλαν, φαίνεται ότι έχουν βρει το τέλειο ταίρι, ο Γουάλας αποφασίζει να βάλει την ερωτική του ζωή σε αναμονή. Είναι τότε που γνωρίζει την Σάντρι, μια animator που ζει με τον για πολλά χρόνια φίλο της Μπεν. Ο Γουάλας και η Σάντρι ταιριάζουν αμέσως, δημιουργώντας μια στενή φιλία. Παρόλα αυτά, χωρίς να αρνείται κανείς την χημεία μεταξύ τους, το ζευγάρι αναρωτιέται τελικά, τι θα γίνει αν η αγάπη της ζωής τους είναι πραγματικά ο καλύτερος φίλος τους;

ΚΡΙΤΙΚΗ
Όταν ο Χάρι (Πότερ) Γνώρισε την Σάλι… Η συνταγή της ρομαντικής κωμωδίας είναι τόσο γνωστή και διαδεδομένη ώστε το ζητούμενο είναι ποτέ θα δούμε μια ταινία που θα εκτελέσει αυτή τη συνταγή με φρεσκάδα και διάθεση ανανέωσης… Το Φίλοι ή Κάτι Παραπάνω; αποτελεί μια τέτοια περίπτωση! Μια αλληλουχία από κωμικοτραγικές παρεξηγήσεις, και οξείς και πνευματώδεις διαλόγους που φτάνουν στα άκρα, ολοκληρωνούν μια ταινία που ξεφεύγει από τη μέση αισθηματική κωμωδία, θυμίζοντας στους παλαιότερους την αξέχαστη ταινία Όταν ο Χάρι Γνώρισε την Σάλι. Το Φίλοι ή Κάτι Παραπάνω; είναι μια κωμωδία βγαλμένη από τη ζωή που όλοι, κατά κάποιο τρόπο, έχουμε ζήσει.

Ανάλαφρο, διασκεδαστικό, αλλά και ώριμο, το «What If» δίνει τη δική του απάντηση στο αιώνιο αυτό ερώτημα, για τη γενιά των social media, με ένα γλυκύτατο και πνευματώδες ρομάντζο που απογειώνουν χαρισματικά ο Ντάνιελ Ράντκλιφ και η Ζόε Καζάν.

Τίτλος: Φίλοι ή κάτι παραπάνω; (What If)
Σκηνοθεσία: Michael Dowse
Σενάριο: lan Mastai
Ηθοποιοί: Daniel Radcliffe, Zoe Kazan Megan Park, Adam Driver, Mackenzie Davis, Rafe Spall
Παραγωγή: Ιρλανδία, Καναδάς
Ετος :2013
Διάρκεια: 102′
Γλώσσα: Αγγλικά

ΠΟΥ, ΠΟΤΕ, ΠΟΣΟ
Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016, στον δημοτικό κινηματογράφο, μύλος Ματσόπουλου.
Ωρα έναρξης 21.45
Εισιτήρια: Κάρτα μέλους 20 ευρώ (10 ευρώ για άνεργους/φοιτητές) συν 2 ευρώ ανά ταινία. Μη μέλη 5 ευρώ.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας




Total
0
Shares
Previous Article

Κοπή πίτας της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κοινωνικής Ανάπτυξης Πύλης

Next Article

Κάηκε ολοσχερώς κατοικία στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Προκοπίου Πύλης

Related Posts

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”