Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Φιλικός αγώνας παλαιμάχων: Λαμία – Αναγέννηση Καρδίτσας (ΦΩΤΟ)

Στα προεόρτια της φιέστας για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα, οι παλαίμαχοι της ομάδας της Λαμίας, επικράτησαν με σκορ 3-2 της αντίστοιχης ομάδας της Αναγέννησης Καρδίτσας στο γήπεδο του Σταυρού Λαμίας.

Κάτω από αφόρητη ζέστη, οι βετεράνοι των δύο ομάδων απέδειξαν πως το… κατέχουν ακόμα, αφού το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό και είχε συνολικά πέντε γκολ.

Οι “κυανόλευκοι” ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 10′ με τον Βακλαϊδη, για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στο 28′ με τον Κατσέλο. Αυτό ήταν και  το σκορ του ημιχρόνου που διήρκεσε 40 λεπτά. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55ο λεπτό, η Λαμία πήρε και πάλι προβάδισμα, με απευθείας χτύπημα πέναλτι του Κυριάκου. Οι Θεσσαλοί όπως απάντησαν εκ νέου με τον Στάθη τέσσερα λεπτά αργότερα και έκαναν το 2-2. Το τελικό 3-2, διαμόρφωσε ο Μπούσιος με ένα πολύ όμορφο γκόλ στο 63′.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, ακολούθησε το καθιερωμένο τραπέζι στο εστιατόριο του προέδρου του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία, Γιώργου Μοδιάτη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΛΑΜΙΑΣ: Κατσιφλώρος, Στριφτός, Τσάμης, Αλεξίου, Μπαγινέτας Η., Αργύρης, Σιλεβίστας, Κυριάκος, Ψυχογιός, Αποστολόπουλος, Βακλαιδής, Βέλλιος, Βλάχος, Μαδούρας, Αλπόγλου, Παπανικολάου Β-Β., Πάντος, Πέπερας, Τόλιας, Παπανικολάου Λ., Μπούσιος, Σακελλάρης.

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Τακόπουλος, Μπούτας, Κωστόπουλος, Τσιφούλης, Λάππας, Παπαευαγγέλου, Ζευγαράς, Κατσέλος, Μπέκος, Παπαγεωργίου, Καραπέτσας, Στάθης.

[supsystic-gallery id=38 position=center]

 [supsystic-gallery id=39 position=center]




Total
0
Shares
Previous Article

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου *Ουράνιες και Επίγειες Γεύσεις*

Next Article

Ολοκληρώθηκε το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Κλιματική Αλλαγή της ΠΕΔ Θεσσαλίας

Related Posts