Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Φιλικό αποφόρτισης με νικητή τον ΑΟ Αγναντερού επί της ΑΕ Μουζακίου

.

Την ευκαιρία να ξεφύγουν από τις προπονήσεις και να δώσουν ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι είχαν στο Αγναντερό η τοπική ομάδα και η ΑΕ Μουζακίου.

Οι γειτονικές ομάδες  έδωσαν το πρώτο τους φιλικό προετοιμασίας, με διαφορά, πλέον μιας κατηγορίας, ωστόσο σε αυτό το τεστ τα συμπεράσματα για τους Φώτη Στάμο και Παναγιώτη Ταμπάκο είχαν να κάνουν με διαφορετικής φύσεως «θέλω» στον αγωνιστικό χώρο.

«Βυσσινί» και «Κιτρινόμαυροι δοκίμασαν σχήματα παίζοντας καλό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 3-1, σε ματς που το κλίμα ήταν ιδιαίτερα όμορφο, ενδεικτικό και του φίλαθλου πνεύματος μεταξύ ΑΟΑ και ΑΕΜ.

Πριν από τη σέντρα, οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν τον καθιερωμένο Αγιασμό ενόψει της νέας σεζόν, παρουσία του διοικητικού τους συμβουλίου, του τεχνικού τιμ, των ποδοσφαιριστών και των φιλάθλων των «Βυσσινί».

Η ομάδα του Φ. Στάμου αποφορτίστηκε από τις συνεχείς προπονήσεις κόντρα σε έναν αντίπαλο που δοκίμασε τις δυνάμεις του απέναντι σε ένα ποιοτικό συγκρότημα, γνωρίζοντας ότι έχει να αποκομίσει πολλά οφέλη για την αγωνιστικότητά του.

Το σκορ του ημιχρόνου ήταν 1-1, με πέναλτι-γκολ του Μαυρομμάτη που κέρδισε ο Βέης και τέρμα του Παπαευθυμίου που έκανε «σεφτέ» με τα «Βυσσινί», έστω και ανεπίσημα.

Στην επανάληψη, οι ρυθμοί ανέβηκαν και παρά τις αρκετές αλλαγές το παιχνίδι «άνοιξε», με το 3-1 να διαμορφώνεται από τους Κεχαγιά και Κακαΐτσα, οι οποίοι με τη σειρά τους άνοιξαν λογαριασμό με τη φανέλα του ΑΟΑ.

Το επόμενο φιλικό για την ομάδα  του Αγναντερού θα διεξαχθεί την Τετάρτη (29/8) εντός έδρας με αντίπαλο την ΑΕ Μουζακίου.

Στον αντίποδα, η ΑΕΜ αναμένεται την ίδια ημέρα να δώσει το δεύτερό της τεστ, όμως βρίσκεται σε αναμονή για τον αντίπαλο.




Total
0
Shares
Previous Article

Φιλική νίκη του ΑΟ Καρδίτσας επί του ΑΟ Κρανέας

Next Article

Επίδομα παιδιού Α21: Πότε πληρώνεται η δ΄ δόση για το οικογενειακό επίδομα

Related Posts