Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Φιλική νίκη της ΑΕ Μουζακίου επί του Άρη Καρδίτσας

 

Ένα ματς σε…κιτρινόμαυρη απόχρωση φιλοξένησε το απόγευμα της Τετάρτης (29/8) το γήπεδο της συνοικίας Αγίας Παρασκευής.

Ο γηπεδούχος Άρης Καρδίτσας υποδέχτηκε την ΑΕ Μουζακίου σε ένα παιχνίδι που για τις δύο ομάδες ήταν το δεύτερο τεστ προετοιμασίας.

Αμφότερες οι πλευρές θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν στην Α1 ΕΠΣΚ και έτσι δόθηκε η δυνατότητα σε Σάκη Τίκα και Παναγιώτη Ταμπάκο να δουν πώς ανταποκρίνονται οι ποδοσφαιριστές τους απέναντι σε αντίπαλο ανάλογης δυναμικότητας και κυρίως σε τι βαθμό έχουν αφομοιώσει τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις.

Όπως αποδείχτηκε και από το τελικό 3-5 (!), οι επιθέσεις τα πήγαν περίφημα σε αυτή την αναμέτρηση που είχε διάρκεια 70 λεπτά, ωστόσο το σκορ «μεταφράστηκε» διαφορετικά από τους δύο «μονομάχους» σε ό,τι αφορά τα στοιχεία που πρέπει να εμβαθύνουν για τη βελτίωση.

Ο Άρης, είναι μία εξολοκλήρου καινούρια ομάδα που προσπαθεί να βρει ομοιογένεια ανάμεσα σε αρκετές προσθήκες, τη στιγμή που μέτρησε κάποιες απουσίες, ενώ για την ΑΕΜ, τα μηνύματα είναι άκρως ενθαρρυντικά, αφού το αβαντάζ της χημείας από τη διατήρηση του ίδιου ρόστερ και η αξιοποίηση σε αυτό το διάστημα ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες που ωριμάζουν πιο γρήγορα σε μικρή ηλικία, δείχνε ως ένα πλάνο που αποδίδει καρπούς.

Για την ιστορία, το σκορ στο ημίχρονο ήταν ο-3 χάρη σε χατ-τρικ του Π. Κίσσα.

Στην επανάληψη, ο Π. Κίσσας έφτασε στο καρέ, ο Άρης κατάφερε να μειώσει σε 1-4 με τον Σ. Αντωνίου, με τον Γκέκα να ανεβάσει το σκορ στο 1-5.

Το τελικό 3-5 διαμορφώθηκε μετά από πολλές αλλαγές εκατέρωθεν και μείωση του ρυθμού, χάρη σε ένα ακόμη γκολ του Σωκράτη Αντωνίου και ένα του Χαλανούλη.

Επόμενο φιλικό για την ΑΕ Μουζακίου, αυτό του Σαββάτου (1/9), εντός έδρας με αντίπαλο τον ΑΟ Αγναντερού.

karditsasportiva



Total
0
Shares
Previous Article

Επίσκεψη Κινητής Μονάδας Μαστογράφου στην Πύλη

Next Article

Δρομολόγια Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας - Τρικάλων

Related Posts