Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Φιλικά με Παναθηναϊκό και ομάδες της Α1 για τον Α.Σ.Καρδίτσας

 

Δυνατά φιλικά με ομάδες της Α1 και τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό για τον Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ

Δυνατά φιλικά – πρόκληση

Με ενδιαφέροντα αλλά και ταυτόχρονα πολύ δυνατά «κρας τεστ» θα ξεκινήσουν οι φιλικοί αγώνες προετοιμασίας για τον Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής. Στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και πριν τον πρώτο αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας που θα γίνει στις 19 Σεπτεμβρίου, ο Α.Σ.Κ. θα δώσει τέσσερα πολύ δυνατά φιλικά ματς προετοιμασίας με αντιπάλους ομάδες της Basket League. Συγκεκριμένα, στις 30 Αυγούστου στην Πορταριά Μαγνησίας, θα γίνει το πρώτο φιλικό ματς με αντίπαλο τον ισχυρό Προμηθέα Πάτρας. Η ομάδα της Αχαϊας, τερμάτισε στην τρίτη θέση της κανονικής περιόδου στη Basket League, ενώ ετοιμάζεται για την παρθενική της συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις και συγκεκριμένα στο Basketball Champions League.

Την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου, οι «κυανόλευκοι» έχουν μπροστά τους μια ακόμη πιο δύσκολη δοκιμασία, αφού πάλι στο κλειστό της Πορταριάς, θα βρεθούν απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδας Παναθηναϊκό, που θα βρίσκεται κι αυτός για προετοιμασία στο Πήλιο. Ένα φιλικό προετοιμασίας απέναντι στην κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα της χώρας και μια από τις ισχυρότερες της Ευρώπης, αποτελεί χωρίς αμφιβολία, μια ξεχωριστή πρόκληση για την ομάδα της πόλης μας.

Στη συνέχεια, με πιθανότερες ημερομηνίες τις 8 και 12 Σεπτεμβρίου, ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε δυο φιλικούς αγώνες με τον Κολοσσό Ρόδου. Οι Ροδίτες που έχουν καθιερωθεί στη Basket League σαν μια από τις πιο σταθερές δυνάμεις, θα κάνουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στο Μουζάκι.

Θυμίζουμε πως η ομάδα θα ξεκινήσει την προετοιμασία της στις 20 Αυγούστου και σίγουρα τα τέσσερα πολύ δυνατά ματς, θα δώσουν στο Γιάννη Τζήμα και τους συνεργάτες του, τη δυνατότητα να βγάλουν πολύτιμα συμπεράσματα απέναντι σε πολύ δυνατούς αντιπάλους.

Συνεχίζεται ο προγραμματισμός των μεταγραφών

Με προσεκτικά και στοχευμένα βήματα, συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, που θέλει να ολοκληρώσει το ρόστερ του μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας. Ήδη έχουν αποκτηθεί πέντε νέοι παίκτες, κατά σειρά οι Σαριμπαλίδης, Παπαχρήστος, Μαγκουνής, Κακλαμάνος και Γράβας, ενώ η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή, αναζητούν όλες τις πιθανές λύσεις για την ενίσχυση της ομάδας και εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Τέθηκαν σε διάθεση οι κάρτες διαρκείας

Ξεκίνησε η διάθεση των καρτών διαρκείας για τη νέα περίοδο, που απευθύνονται στους φιλάθλους της ομάδας, προκειμένου να στηρίξουν την ομάδα και παράλληλα, να ζήσουν μαζί της το φετινό συναρπαστικό ταξίδι στην Α2 Εθνική κατηγορία. Οι κάρτες διαρκείας, διατίθενται αποκλειστικά από τα μέλη της διοίκησης του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, με τα οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε. Για όσους επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή θέλουν να ενημερώσουν για την ανανέωση της GOLD κάρτας τους, μπορούν να στέλνουν μήνυμα στη σελίδα του Α.Σ.Κ. στο facebook (@askarditsasbasket), στην ηλεκτρονική αλληλογραφία (askarditsas@gmail.com) ή να επισκεφθούν τα νέα γραφεία του συλλόγου, στην οδό Σμύρνης 2 στον κεντρικό πεζόδρομο, καθημερινά 7-9 το απόγευμα και 11-1 κάθε Σάββατο πρωί, ή τις παραπάνω ώρες να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 24410 75507.




Total
0
Shares
Previous Article

Επίσκεψη Κινητής Μονάδας Μαστογράφου στην Πύλη

Next Article

Στην Πύλη το τουριστικό τραινάκι του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων