Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου

Φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ διοργανώνει ο Δήμος Μουζάκιου με Τρίκαλα, Α.Σ.Κ. Πασιαλή και Γόμφοι

Φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ θα γίνει το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου στις 1 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριου Μουζακίου με τη συμμετοχή των ομάδων Τρίκαλα ΒC (Α1 κατηγορία), ΑΣΚ (Β Εθνική), Γ.Σ Πασιαλής και Γ.Σ Γόμφων με στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων για τους αδύναμους δημότες του Δήμου Μουζακίου.

Πρόκειται για μία από τις παράλληλες εκδηλώσεις του τεχνόδρομου που διοργανώνει ο Δήμος Μουζακίου σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο και τους άλλους φορείς της περιοχής με στόχο να βοηθηθούν οι ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Οι φίλαθλοι της περιοχής του Μουζακίου θα έχουν την ευκαιρία να δούνε από κοντά τους επαγγελματίες παίκτες των Τρικάλων να αγωνίζονται με τους παίκτες του ΑΣΚ ενώ οι αθλητές της περιοχής από τις ομάδες του Πασιαλή και των Γόμφων θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν κόντρα σε παίκτες των μεγάλων κατηγοριών.

Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι χωρίς εισιτήριο, καθώς στόχος είναι η συγκέντρωση τροφίμων για τους αδύναμους συμπολίτες μας εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων.

«Καλούμε όλους τους δημότες μας να δώσουν το παρών στο φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ που διοργανώνουμε, προκειμένου να συγκεντρώσουμε τρόφιμα για τους αδύναμους συμπολίτες μας εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τις διοικήσεις, τους προπονητές και τους παίκτες των ομάδων Τρίκαλα BC, A.Σ.Καρδίτσας, Γ.Σ. Πασιαλής και Γ.Σ. Γόμφων για την ευγενική τους διάθεση να συμμετάσχουν στο φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ που διοργανώνουμε στο πλαίσιο του τεχνόδρομου. Επίσης να εξάρω τη συνεργασία που έχουμε με τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του εμπορικού συλλόγου Μουζακίου, ενώ καθοριστική είναι η συμβολή του Νομικού Προσώπου Αθλητισμός Πολιτισμός και της ΔΗΚΕΔΗΜ στο συνολικό αποτέλεσμα. Επίσης σημαντική είναι συνεργασία που έχουμε με το Επιμελητήριο Καρδίτσας και τη Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας. Τέλος θερμές ευχαριστίες σ’ όλες και σ’ όλους τους εθελοντές που με τα έργα τους κοσμούν την πόλη του Μουζακίου δημιουργώντας ένα εξαιρετικό θέαμα». Δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός




Total
0
Shares
Previous Article

Ερώτημα του Στ. Αναστασόπουλου στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Next Article

Κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου στο φιλανθρωπικό αγώνα Μπάσκετ

Related Posts