Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Φιλανθρωπικό Tουρνουά μπάσκετ “Ένα τρίποντο για τα παιδιά”

 

Το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρίες Καρδίτσας, του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας, δραστηριοποιείται στην πόλη μας από το 1965, εξασφαλίζοντας συνθήκες αξιοπρεπούς διαβίωσης σε ανθρώπους με σοβαρές αναπηρίες.

Όλα τα χρόνια της λειτουργίας και προσφοράς του πλαισιώνεται από συλλόγους, επιχειρήσεις και ιδιώτες συμπολίτες μας, οι οποίοι έμπρακτα υποστηρίζουν το έργο του μέσω χορηγιών – δωρεών. Ταυτόχρονα, αναπτύσσονται συνεργασίες με φορείς και υπηρεσίες της πόλης μας, με πολλαπλασιαστικά οφέλη για όλους τους πολίτες.

Στο πλαίσιο αυτών των δράσεων ο Μορφωτικός Σύλλογος Καλλιφωνίου με τον Σύλλογο Νέων Καλλιφωνίου «Εν Δράση», διοργάνωσαν το τουρνουά μπάσκετ “Ένα τρίποντο για τα παιδιά” χαρίζοντας πολλά χαμόγελα και όχι μόνο, στα παιδιά του Παραρτήματος. Η ενεργή συμμετοχή των παιδιών μας στη διοργάνωση, η δυνατότητα που τους δόθηκε να παίξουν με άλλα παιδιά και το κύπελο που τελικά τους χάρισαν οι Sugars, αλλά και η ευγενική προσφορά των Χορηγών της διοργάνωσης “Ηλιόζυμο” και Α.Σ. Καρδίτσας, αποδεικνύουν την ανάγκη των ανθρώπων να δίνουν, να παίρνουν και να μοιράζονται συναισθήματα, εμπειρίες και απεριόριστη αγάπη.

Είστε όλοι αρωγοί στο δύσκολο έργο που το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρίες επιτελεί και αποδείξατε έμπρακτα ότι ενστερνίζεστε αξίες όπως η κοινωνική ευθύνη και η κοινωνική συμμετοχή.

Σας ευχαριστούμε!

 

3x3 kallifoni 2018 4

3x3 kallifoni 2018 5




Total
0
Shares
Previous Article

Επίσκεψη Κινητής Μονάδας Μαστογράφου στη Πύλη Τρικάλων

Next Article

Συνελήφθη 80χρονος ημεδαπός για ανθρωποκτονία στο Βόλο