Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Φαντασμαγορική η αποκριάτικη παρέλαση στους Σοφάδες

. 

Με την μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση και το κάψιμο του καρνάβαλου κορυφώθηκαν οι φαντασμαγορικές εκδηλώσεις του Καρναβαλιού 2018 στους Σοφάδες το απόγευμα της Κυριακής.

Αποκριάτικη παρέλαση

Εντυπωσιακή για μια ακόμη χρονιά ήταν η παρουσία των αρμάτων αλλά και των πεζοπόρων τμημάτων στην Αποκριάτικη παρέλαση, το απόγευμα της Κυριακής. Ηταν χωρίς αμφιβολία η πιο ξεχωριστή στιγμή του Σοφαδίτικου Καρναβαλιού, αλλά και γενικότερα των αποκριάτικων εκδηλώσεων σε όλο το νομό Καρδίτσας και την παρακολούθησαν χιλιάδες δημότες αλλά και επισκέπτες. Μάλιστα τη φετινή χρονιά υπήρχε και συμμετοχή βραζιλιάνικου γκρουπ, το οποίο αναμενόμενα μαγνήτισε τα βλέμματα των χιλιάδων θεατών!!! Τα ευρηματικά άρματα αλλά και οι πολύχρωμες στολές των καρναβαλιστών δημιούργησαν μια γιορτινή ατμόσφαιρα σε ρυθμούς …σάμπα.

Αμέσως μετά την παρέλαση, ακολούθησε το κάψιμο του Καρνάβαλου στην κεντρική πλατεία.

efimerides1

efimerides2

efimerides3

efimerides4

efimerides5 1

efimerides6 1

efimerides7

efimerides8

efimerides9

efimerides10

efimerides11

efimerides12

efimerides13 1

efimerides14

efimerides15

 

Παραδοσιακό γλέντι

Με χορό, τραγούδι αλλά πάνω από όλα χαρούμενη διάθεση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή χιλιάδων Σοφαδιτών το παραδοσιακό γλέντι του Σαββάτου στο χώρο της Κεντρικής Πλατείας.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με λαϊκοδημοτική ορχήστρα ενώ προσφέρθηκε σε όλους παραδοσιακό μπλουγούρι με πρόβειο κρέας και κρασί.

gledi1

gledi2

gledi3

gledi4

gledi5

gledi6 1

gledi7

gledi8

 




Total
0
Shares
Previous Article

Τηρήθηκε και φέτος το έθιμο του χαρταετού στα λιβάδια του Μαυρομματίου

Next Article

Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυρομματίου "Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ"