Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Φάνης Στάθης: Ο Γιώργος Κανιούρας σημαντική προσθήκη στον συνδυασμό μας Νέα Πορεία!

fanis Kaniouras Giorgos

«Ο Γιώργος Κανιούρας είναι βαθύς γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης. Έχει προσφέρει πολλά στον τόπο, συγκεκριμένα στον πρώην δήμο Παμίσσου και η υποψηφιότητά του τιμά εμένα προσωπικά και τη Νέα Πορεία! Χαμηλών τόνων, πράος, εργατικός, έμπειρος σε διοικητικά θέματα και οργανωτικός, αποτελεί άλλη μια εξαιρετική υποψηφιότητα και δίνει την ώθηση και τον “αέρα” της νίκης! Γιώργο καλή επιτυχία!» δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μουζακίου κ. Φάνης Δ. Στάθης.

fanis Kaniouras Giorgos

«Έχω την τιμή να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου με το συνδυασμό «Νέα Πορεία» στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου κ. Φάνη Στάθη. Με αίσθημα ατομικής ευθύνης και με την εμπειρία που αποκόμισα ασκώντας διοίκηση από διάφορες θέσεις που κατείχα, με εκφρασμένες από μεριάς μου τόσο για την τοπική αυτοδιοίκηση όσο και για το πολιτικό γίγνεσθαι, αλλά και με την αγάπη και τη θέρμη που κουβαλά ένας νέος άνθρωπος για τον τόπο του, θεώρησα χρέος μου τη συμμετοχή μου στις επερχόμενες εκλογές για το Δήμο Μουζακίου, δίπλα σε έναν νέο άνθρωπο με εμπειρία και ιδέες, που οραματίζεται καλύτερες μέρες για τον τόπο μας. Οι δημοτικές εκλογές του 2019 θα είναι οι πιο κρίσιμες εκλογές των τελευταίων ετών, με τη χώρα μας σε μια πολύπλευρη κρίση. Η κρίση του κεντρικού πολιτικού συστήματος, η κρίση θεσμών και αξιών δεν πρέπει να μεταφερθεί και να σταματήσει τις προτεραιότητες και τις αποφάσεις τις οποίες πρέπει να πάρουμε με ευθύνη για τον τόπο μας. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται να παίξει πλέον έναν νέο, διαφορετικό ρόλο στη δημόσια διοίκηση, το νέο πλαίσιο «Κλεισθένη» καθιστά πλέον τους δημοτικούς συμβούλους βασικούς παράγοντες στη λήψη αποφάσεων και στη σύνθεση όλων των δημιουργικών δυνάμεων για το καλό του Δήμου. Είναι γεγονός ότι παρά την κρίση του πολιτικού συστήματος, η Αυτοδιοίκηση ως θεσμός εξακολουθεί να έχει την εμπιστοσύνη των πολιτών, επειδή ακριβώς ακόμα κρίνεται και λογοδοτεί για τα πεπραγμένα της, έρχεται σε άμεση επαφή με την κοινωνία αλλά και τα προβλήματά της.

Καλώ λοιπόν όλους τους συνδημότες μας που ενδιαφέρονται για τα κοινά και έχουν άποψη για τα τοπικά θέματα, να επιλέξουν πρόσωπα που τους εκφράζουν και να ασχοληθούν ενεργά. Το μεγάλο στοίχημα είναι η νέα δημοτική αρχή που θα προκύψει να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες σε όλους τους δημότες του, να αξιοποιήσει τις ομορφιές και τα πλεονεκτήματα της περιοχής μας, να λύσει προβλήματα και να δώσει προοπτική ανάπτυξης σε όλες τις τοπικές κοινότητες, με γνώμονα την ανιδιοτελή προσφορά, τον διάλογο και τον αλληλοσεβασμό.

Πάμε όλοι μαζί στη «Νέα Πορεία» για τον τόπο μας!»

Με τιμή

Κανιούρας Γεώργιος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μουζακίου

Σύντομο βιογραφικό του κ. Γεώργιου Κανιούρα:

giorgos Kaniouras melogo

Γεώργιος Κανιούρας

  • Πτυχιούχος Παιδαγωγικής Ακαδημίας
  • πρ. Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας
  • πρ. Μελος στο ΝΠΔΔ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΝΕΟΤΗΤΑ
  • πρ. Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Παμίσου

Γραφείο Τύπου «Νέα Πορεία» για το Δήμο Μουζακίου

www.neaporia.gr




Total
0
Shares
Previous Article
Σε κλίμα κατάνυξης η περιφορά του Επιταφίου στο Μουζάκι

Σε κλίμα κατάνυξης η περιφορά του Επιταφίου στο Μουζάκι (video)

Next Article
karydas vaios

Αθανάσιος Καρύδας: Ο κ. Βάϊος Τίγκας συντάσσεται με τη ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ

Related Posts

Papakostas Dimitris metalio
Διαβάστε περισσότερα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης Ο Δημήτρης Παπακώστας από…