Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΦΑΝΗΣ ΣΤΑΘΗΣ: Και ο Γιάννης Γκέκας μαζί μας στη «Νέα Πορεία» για το Δήμο Μουζακίου!

 

«Ένας εκπαιδευτικός που πέρασε από όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, διετέλεσε μάλιστα προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός, πρώην αντιδήμαρχος και πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου συντάσσεται μαζί μας, δίνοντας προστιθέμενη αξία στον συνδυασμό μας. Γιάννη καλή επιτυχία!» δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μουζακίου κος Φάνης Στάθης.

Ο κος Ιωάννης Απ. Γκέκας δήλωσε:

«Συστρατεύομαι  με τους συνυποψήφιους μου Δημοτικούς Συμβούλους τού Συνδυασμού «Νέα Πορεία» και υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Θεοφάνη Στάθη, που διακατέχονται από συγκεκριμένο όραμα και αστείρευτη διάθεση και  απευθύνομαι σε όλους εσάς πολίτες τού Δήμου  Μουζακίου, να συμπορευτούμε και να αγωνιστούμε  από κοινού και όλοι μαζί στη διαμόρφωση του σκηνικού τής επόμενης μέρας, ισότιμα και με σεβασμό στη διαφορετικότητα των απόψεων, για να ανταπεξέλθουμε στις σύγχρονες ανάγκες και τα προβλήματα του τόπου μας».


Σύντομο βιογραφικό του Ιωάννη Απ. Γκέκα:

giannis gekas Orthia melogotipo

Ιωάννης Απ. Γκέκας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Νέα Πορεία» του υποψήφιου Δημάρχου Μουζακίου Φάνη Δ. Στάθη.

Ο Ιωάννης  Απ. Γκέκας γεννήθηκε από αγρότες γονείς το 1954 και κατάγεται από την Οξυά ν. Καρδίτσας. Είναι παντρεμένος με την Άννα  Σαμαρά, δασκάλα, και έχουν τρία παιδιά.

Μεγάλωσε  και  φοίτησε στο σχολείο της παλαιάς του γειτονιάς.  Αποφοίτησε  από το τότε εξατάξιο Γυμνάσιο Μουζακίου, και στη συνέχεια σπούδασε στην Παιδαγωγική Ακαδημία Λάρισας.

 Μετά το πέρας της στρατιωτικής του θητείας υπηρέτησε στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση από το 1976 έως το 2011. Διετέλεσε  διευθυντής σχολικών μονάδων και Προϊστάμενος Γραφείου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης τα τελευταία επτά έτη τής εκπαιδευτικής του διαδρομής.

Επιπρόσθετα πραγματοποίησε έρευνες σε αρχεία και βιβλιοθήκες τής πατρίδας μας. Άρθρα του είναι δημοσιευμένα σε τοπικές εφημερίδες του ν. Καρδίτσας, καθώς και στα  περιοδικά: α) Παράθυρο στην Εκπαίδευση του Παιδιού, και β) Θεσσαλικό Ημερολόγιο.  Σε τέσσερα   ανέρχεται   ο αριθμός των συγγραμμάτων του.

Για την προσφορά στην έρευνα, την καταγραφή, τη συγγραφική του δραστηριότητα και προβολή τής ιστορίας των Οξυωτών  βραβεύτηκε  από το Σύλλογο των Απανταχού Οξυωτών «Ο Άγιος Δημήτριος», καθώς και από το Λαογραφικό, Αρχαιολογικό, Πολιτιστικό  Σύλλογο «Το Μοναστήρι τής Αγίας Τριάδας».

 Συμμετείχε  σε επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες με ισάριθμες εισηγήσεις-ανακοινώσεις, διαλέξεις και ομιλίες παρουσιάζοντας προτάσεις για την εκπαίδευση, την ανάπτυξη και αξιοποίηση του φυσικού πλούτου τής περιοχής τού Δήμου Μουζακίου, καθώς και ιστορικά στοιχεία.

 Υπήρξε διαιτητής Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Καρδίτσας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Παρατηρητής Διαιτησίας Δ΄ και Γ΄ Εθνικής κατηγορίας αγώνων ποδοσφαίρου.

 Υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως Δημοτικός Σύμβουλος  στο Δήμο Μουζακίου από το 2003 έως το 2010 και διετέλεσε πρόεδρος: α) Διοικητικού  Συμβουλίου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Οξυάς. β)  Σχολικών Επιτροπών. γ) Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και δ) Δημοτικού Συμβουλίου τού αυτού δήμου τα έτη 2007 και 2008. Επίσης, υπήρξε εκπρόσωπος του Δήμου Μουζακίου στην ΤΕΔΚ Καρδίτσας και  στη Νομαρχιακή Επιτροπή Λαϊκής Επιμόρφωσης (ΝΕΛΕ) Ν. Καρδίτσας.

Διαθέτει αυτοδιοικητική εμπειρία, διακατέχεται από όραμα, αστείρευτη διάθεση και δυνατότητα προσφοράς.

Χόμπι του το διάβασμα, το ποδόσφαιρο και το κυνήγι!


Γραφείο Τύπου «Νέα Πορεία»




Total
0
Shares
Previous Article
Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο Δήμος Αργιθέας

Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο Δήμος Αργιθέας

Next Article

Σε τροχιά τετράδας ο ΑΟ Κρανέας (video-φωτο)