Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Φάνης Στάθης: Η Σοφία Σταύρου – Κυργιάκη συντάσσεται μαζί μας.

fanis Kirgiaki Sofia melogo

fanis Kirgiaki Sofia melogo

«Αν θες να πας γρήγορα πήγαινε μόνος σου αν θες να πας μακριά πήγαινε με παρέα.. λέει μια παλιά αφρικανική παροιμία… Αυτό είπε και ο εξαιρετικός άνθρωπος φίλος συνεργάτης και υποψήφιος δήμαρχος για το Δήμο Μουζακίου Φάνης Στάθης στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στο Μουζάκι. Το όραμα του Φάνη η πίστη στην καλή συνεργασία και ο στόχος του για ένα καλύτερο αύριο που αξίζει ο Δήμος μας μ’ έκανε να τον εμπιστευτώ απόλυτα και να δεσμευτώ μαζί του πως θα τραβήξουμε κοινή πορεία τόσο πριν όσο και μετά τις εκλογές.

Κατεβαίνω κι εγώ ενεργά μαζί του με σεβασμό και άποψη για τον τόπο μου και τις ανάγκες του.

Επιλέξτε μας με την ψήφο σας έτσι ώστε να αναλάβουν ικανά άτομα και με αξίες την διοίκηση του Δήμου. Άτομα που σε πείσμα των καιρών θα αφιερώσουν χρόνο για εσάς για εμάς για όλους μας.

Φάνη σ ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που έδειξες στο πρόσωπο μου επιλέγοντας με να αγωνιστώ στο πλάι σου.

Καλή μας επιτυχία!»

Με τιμή

Σταύρου – Κυργιάκη Σοφία

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Μουζακίου με υποψ. Δήμαρχο Μουζακίου τον κ. Φάνη Στάθη.


Σύντομο βιογραφικό της Σοφίας Σταύρου-Κυργιάκη:
Kirgiaki Sofia melogo

Σταύρου – Κυργιάκη Σοφία

Αγρότισσα

Ονομάζομαι Σταύρου Σοφία του Θωμά είμαι 41 χρονών και η καταγωγή μου είναι από το Μεσενικόλα Καρδίτσας, ένα όμορφο γραφικό χωριό της λίμνης Πλαστηρα.

Έζησα εκεί ως τα 15 μου γιατί μετά κατέβηκα Καρδίτσα για να φοιτήσω στο Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο.

Αποφοίτησα το 1995 από τον κλάδο 9 με πάρα πολύ καλό βαθμό. Η μοίρα μου όμως δεν θέλησε να σπουδάσω γιατί μ έφερε στον δρόμο μου έναν καταπληκτικό άνθρωπο με τον οποίο παντρεύτηκα αμέσως μετά το λύκειο.

Έχοντας φτιάξει νωρίς οικογένεια δεν σταμάτησα παράλληλα να κάνω πράγματα όπως να αποκτήσω πτυχίο αγγλικών, υπολογιστών και να παρακολουθώ συνεχώς σεμινάρια πάνω στην αγροτική οικονομία και διοίκηση. Ο σύζυγος μου είναι ο Κυργιάκης Λάμπρος του Σεραφείμ από το Φανάρι είμαστε παντρεμένοι 23 χρόνια και έχουμε αποκτήσει τρεις υπέροχες κόρες 22, 19 και 6 1/2 χρονών.

Εργάζομαι μαζί με το Λάμπρο στην αγροτική μας επιχείρηση και έχουμε μάθει να σεβόμαστε τη γη που μας πρόσφερε απλόχερα τα αγαθά της.

Τέλος αναφέρω πως για κάποια χρόνια διετέλεσα Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Φαναρίου, κάποια άλλα ταμίας ή μέλος. Αυτό με έκανε να αγαπήσω το χωριό περισσότερο από τη γενέτειρα μου και να θέλω να το δω όπως πραγματικά του αξίζει γιατί είναι ένα χωριό με τεράστια ιστορία.


 Γραφείο Τύπου «Νέα Πορεία» για το Δήμο Μουζακίου




Total
0
Shares
Previous Article

ΕΠΣ Καρδίτσας:Πρόγραμμα αγώνων (11-12/5)!

Next Article

Επίσκεψη Ιωάννη Παϊδά και Νίκης Τζαβέλα στη ΝΟΔΕ Καρδίτσας