Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Φανή Δασκάλου: Πιστεύω στον άνθρωπο… Οι άνθρωποι κάνουν την διαφορά… Οι άνθρωποι κάνουν τον τόπο μας…

Fanis Daskalou karta 800

Φανή Δασκάλου: Πιστεύω στον άνθρωπο… Οι άνθρωποι κάνουν την διαφορά… Οι άνθρωποι κάνουν τον τόπο μας…

Αγαπητές συνδημότισσες και συνδημότες, φίλες και φίλοι, μετά από ώριμη σκέψη, με πλήρη ανιδιοτέλεια και αποκλειστικό γνώμονα την προσφορά στον τόπο που όλοι έχουμε την τύχη να ζούμε και να αγαπάμε, αποφάσισα για πρώτη φορά να θέσω υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη.

Αποδέχτηκα με χαρά την πρόταση του Δημάρχου Μουζακίου κ. Φάνη Στάθη να πορευτώ μαζί του και με τα υπόλοιπα μέλη του συνδυασμού Νέα Πορεία, στην κοινή  προσπάθεια για την Ανάπτυξη του Δήμου μας.

Έχω καταγωγή από την Πορτή και την Τρυγώνα, γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Μουζάκι, όπου και επέλεξα να ζήσω  μετά το πέρας των σπουδών μου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Υπήρξα παντρεμένη με τον Βασίλη Τζουβάρα, ο οποίος έφυγε πολύ νωρίς από την ζωή, με τον οποίο απέκτησα μια κόρη την Κατερίνα Τζουβάρα.

Είμαι μόνιμη υπάλληλος του Δασαρχείου Μουζακίου και επί σειρά ετών προσφέρω στον τόπο μας, μέσα από την πολιτιστική δράση μου.

Ως ενεργή πολίτης, γνωρίζοντας τα προβλήματα, ακούγοντας και συζητώντας με όλους εσάς, αποφάσισα να προσπαθήσω μέσα από την ενασχόλησή μου με τα κοινά, να προσφέρω τις γνώσεις και τις δυνάμεις μου για το κοινό καλό. Η προσωπική πορεία, οι επιλογές και το έργο του καθενός μας, αποδεικνύουν τον χαρακτήρα και την δυναμική του.

Ζητώ την στήριξή σας και υπόσχομαι ότι θα τιμήσω την ψήφο σας με την άοκνη προσπάθεια, τις γνώσεις μου και την σκληρή δουλειά, για την ανάπτυξη του Δήμου μας. Του Δήμου Μουζακίου!!

Πιστεύω στον άνθρωπο…

Οι άνθρωποι κάνουν την διαφορά… Οι άνθρωποι κάνουν τον τόπο μας…

ΦΑΝΗ ΔΑΣΚΑΛΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ
ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ – ΦΑΝΗΣ ΣΤΑΘΗΣ
Fanis Daskalou karta 2opseisTotal
0
Shares