Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Fake news τα περί αμιάντου στο Μουζάκι

Απάντηση στο δημοσίευμα της Περιβαλλοντικής και Οικολογικής Παρέμβασης
Fake news τα περί αμιάντου στο Μουζάκι

 

Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε στον τοπικό τύπο δημοσίευμα με τίτλο “πότε θα γνωστοποιηθεί … στο Μουζάκι η πιστοποίηση καθαρότητας χώρων από αμίαντο” που υπογράφουν οι κ.κ. Τσιρογιάννης, Ε. Γιώτης Λ και Βασιλάκος Α., εκπροσωπώντας την “Περιβαλλοντική και Οικολογική Παρέμβαση”

Ένα ακόμη δημοσίευμα που στηρίζεται, όπως αναφέρουν σε “ανώνυμες καταγγελίες πολιτών” (!), για τον τρόπο απομάκρυνσης των φύλλων αμιάντου, που “ήταν προσωρινά αποθηκευμένα στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Γυμναστηρίου Μουζακίου”.

Οι υπογράφοντες, δεν μπήκαν καν στον κόπο να απευθυνθούν στην Δημοτική Αρχή για να ενημερωθούν σχετικά, παρά προτίμησαν να καταφερθούν εναντίον της, εκτοξεύοντας πυρά.

Το δημοσίευμα δεν έχει καμία βάση αλήθειας και είναι εντελώς ανυπόστατο και ψευδές.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας λοιπόν, ενημερώνουμε τους πολίτες ότι η απομάκρυνση των φύλλων αμιάντου, που ήταν αποθηκευμένα για μικρό χρονικό διάστημα σε αποθήκη του Δήμου -η οποία απέχει 1χλμ από το Κλειστό Γυμναστήριο-, έγινε προ 15νθημέρου.

Επειδή η Δημοτική Αρχή, γνωρίζει ακριβώς τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσει ο αμίαντος και τους κινδύνους που εγκυμονεί, ανέθεσε με την υπ. αριθμ. 37/2019 απόφαση Δημάρχου (19/02/2019) στην εταιρεία “SUK” που εδρεύει στο Παλαιό Φάληρο, ειδικό συνεργείο της οποίας ήρθε στην περιοχή και απομάκρυνε τις πλάκες, τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες. (όπως φαίνεται και στο φωτογραφικό υλικό που επισυνάπτεται). Μάλιστα οι εργασίες έγιναν και παρουσία αστυνομικών αρχών.

Είναι φανερό ότι έχουμε εισέλθει στην προεκλογική περίοδο και όλα υποτάσσονται στο να χτυπηθεί το πολύπλευρο και μεγάλο έργο της Δημοτικής Αρχής, που είναι πάντα στοχευμένο στο να καλύπτει τις ανάγκες των πολιτών.

Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας

Άγγελος Πάντος

amiantos mouzaki 10

amiantos mouzaki 11




Total
0
Shares
Previous Article

Συγχαρητήρια επιστολή του Δ/ντή και του Συλλόγου Διδασκόντων του 2ου Δημ. Σχ. Μουζακίου

Next Article

Ορθολογική Χρήση Γεωργικών Φαρμάκων