Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ευχές Δημάρχου Παλαμά κ. Σακελλαρίου για το Πάσχα

Sakelariou dimarxos Palama

Ευχές Δημάρχου Παλαμά κ. Σακελλαρίου για το Πάσχα

Συνδημότισσες και συνδημότες,

Το Πάσχα είναι γιορτή αλληλεγγύης και ελπίδας. Η Ανάσταση του Θεανθρώπου έρχεται να μας γεμίσει με αισιοδοξία. Το Πάσχα ανακαλύπτουμε ξανά το φως μέσα στο σκοτάδι. Φως ανθρωπιάς, ασφάλειας, υπευθυνότητας και δημιουργίας.

Η γιορτή του Πάσχα είναι η γιορτή που μας καλεί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να φωνάξουμε ότι πάνω απ’ όλα είναι ο Άνθρωπος. Ο Άνθρωπος που αγωνίζεται, ελπίζει, προσδοκά και βγαίνει πάντα νικητής.

Η Ανάσταση του Χριστού για την ανθρωπότητα είναι βίωμα και επιλογή. Επιλέγουμε την ειρήνη, την πίστη στις αξίες και στις δυνάμεις μας, την κοινωνική συνοχή για ένα βιώσιμο μέλλον για τον τόπο και τα παιδιά μας.

Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε καθημερινά, ώστε ο Δήμος Παλαμά να ανοίξει περαιτέρω τους ορίζοντές του και να γίνει μια περιοχή που να αξίζει κανείς να ζει και να δραστηριοποιείται.

Το Άγιο φως της Αναστάσεως εύχομαι να φωτίζει τις ζωές όλων σας και να σας χαρίζει υγεία οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματική ευημερία. Με υγεία και δύναμη ας πορευτούμε για ένα καλύτερο και δημιουργικότερο μέλλον!

Εύχομαι ολόψυχα σε όλες και όλους σας Χρόνια Πολλά, φωτεινά και ευλογημένα!!

Καλή Ανάσταση! Ευτυχισμένη και χαρούμενη Λαμπρή!

Γεώργιος Η. Σακελλαρίου

Δήμαρχος Παλαμά




Total
0
Shares
Previous Article
Tsiakos Rouso 11

Δήμος Καρδίτσας: Έργα μέσω ΣΑΤΑ εκτελούνται στην Τ.Κ. Ρούσσου

Next Article
Tsiakos Vasilis 800x600 1

Αναστάσιμο μήνυμα του δημάρχου Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκου