Ευχαριστήριο προς την εταιρεία Motor Oil για δωρεά πετρελαίου στα σχολεία ΕΠΑΛ, ΕΝΕΕΓΥΛ και ΕΕΕΕΚ Σοφάδων

Share

Ευχαριστήριο προς την εταιρεία Motor Oil για δωρεά πετρελαίου στα σχολεία ΕΠΑΛ, ΕΝΕΕΓΥΛ και ΕΕΕΕΚ Σοφάδων

Ευχαριστήριο προς την εταιρεία Motor Oil και το πρατήριο  CoralShell Licensee του κου Σπάρου Ηλία για δωρεά πετρελαίου στα σχολεία ΕΠΑΛ, ΕΝΕΕΓΥΛ και ΕΕΕΕΚ Σοφάδων.

Οι μαθητές, οι Σύλλογοι Διδασκόντων και οι Διευθυντές των συστεγαζόμενων σχολείων ΕΠΑΛ Σοφάδων,  ΕΝΕΕΓΥΛ Σοφάδων  και  ΕΕΕΕΚ Σοφάδων εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους στην εταιρεία Motor Oil για την ευγενική χορηγία σε πετρέλαιο θέρμανσης προς το σχολικό μας συγκρότημα.

Μετά την καταστροφική πλημμύρα της κακοκαιρίας Daniel και τις σημαντικές ζημιές που υπέστη το σχολείο, η προσφορά της εταιρείας Motor Oil βοήθησε στην εξοικονόμηση πολύτιμων πόρων της σχολικής επιτροπής. Έχοντας καλύψει την ανάγκη θέρμανσης, οι μαθητές μπορούν σε ένα αξιοπρεπές και ζεστό περιβάλλον να αφοσιωθούν απερίσπαστοι στην μαθησιακή διαδικασία. Η πράξη αυτή δείχνει την έμπρακτη συμπαράσταση και αλληλεγγύη προς τους μαθητές των πληγέντων περιοχών αλλά και την ευαισθησία και ενσυναίσθηση της εταιρείας.

Παράλληλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και το πρατήριο υγρών καυσίμων CoralShell Licensee του κου Σπάρου Ηλία και της κας Γκένα Ηλιάνας που ανέλαβε τον εφοδιασμό του σχολείου σε πετρέλαιο καθώς και τον οδηγού του βυτιοφόρου κο Πλιάκα Σταύρο για την προθυμία και την εξυπηρέτηση.

Σας ευχαριστούμε θερμά!

Τα συστεγαζόμενα σχολεία

ΕΝΕΕΓΥΛ Σοφάδων                  ΕΠΑΛ Σοφάδων                    ΕΕΕΕΚ Σοφάδων

Κανούτα Μαρία                       Τσιάμαλος Παντελής                    Νούτσος Χρήστος

Δείτε επίσης